ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΔΩ e-mail: aeklivegr@gmail.com

ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ

Στην ΕΡΤ 3 οι τελικοί του Τσάλεντζ Καπ

Published

on

Θα δούμε τους μάγκες να σηκώνουν την κούπα και από την τηλεόραση.

Και τα δύο βήματα, και τον πρώτο και τον δεύτερο αγώνα θα τους δούμε στην ερτ3. Πιο συγκεκριμένα  η ανακοίνωση της ΟΧΕ αναφέρει:

«Η Ομοσπονδία Χειροσφαιρίσεως Ελλάδος ανακοινώνει ότι οι τελικοί του Τσάλεντζ Καπ Ανδρών ανάμεσα στην ΑΕΚ και την ρουμάνικη Ποτάισα Τούρντα θα μεταδοθούν απευθείας από την Δημόσια Τηλεόραση (ΕΡΤ3).

Ο πρώτος αγώνας θα διεξαχθεί στο «Horea Demian» του Κλουζ την Δευτέρα 14 Μαΐου 2018, ώρα 19:00 και ο επαναληπτικός στο ΟΑΚΑ την Κυριακή 20 Μαΐου 2018, ώρα 19:00.
Η πραγματοποίηση αγώνα χάντμπολ στο κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων για πρώτη φορά από το 1995 που κατασκευάστηκε, αποτελεί μία μεγάλη και ταυτόχρονα ιστορική στιγμή για το άθλημά μας.
Η επίτευξη της συμφωνίας για τη χρησιμοποίηση της Ολυμπιακής Εγκατάστασης επετεύχθη μετά από συντονισμένες ενέργειες της ΟΧΕ, της ΑΕΚ, την εξαιρετική συνεργασία με την διοίκηση του ΟΑΚΑ που αποδέχθηκε το αίτημα παραχώρησης και την στήριξη της αθλητικής ηγεσίας.
Παράλληλα η τηλεοπτική κάλυψη των δύο τελικών συγκαταλέγεται στην πολύ καλή συνεργασία που υπάρχει τη φετινή σεζόν με τη Δημόσια Τηλεόραση»

Continue Reading
Advertisement