ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΔΩ e-mail: aeklivegr@gmail.com

EDITORIALS

Στρουθοκαμηλίζει η Ελληνική κυβέρνηση

Published

on

Η Ιταλία, το μεγαλύτερο θύμα του-κατά την γνώμη μου- εργαστηριακού Covid-19 στην Ευρώπη, παρά το εθνικό της πένθος και την οικονομική καταστροφή που ζει και που θα ζήσει στην συνέχεια, έχει το σθένος να δει την πραγματικότητα και να πάρει ανοικτά και δημόσια τη σωστή θέση στην πολιτική σκακιέρα


Ξέρετε, η κίνηση των Ρώσων και Κινέζων ιατρών που κατέφθασαν στην Ιταλία προκειμένου να βοηθήσουν τα ιταλικά νοσοκομεία δεν είναι καθόλου τυχαία. Οι Ιταλοί βλέποντας ότι η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι κατώτερη των περιστάσεων και ανέτοιμη και αδιάφορη θα συμπλήρωνα εγώ, κατέβασαν την σημαία της Ε.Ε. και ανέβασαν αυτή της Ρωσίας και της Κίνας. Η Ιταλία αυτή την στιγμή συμμαχεί με τους Ρώσους και τους Κινέζους, την ώρα που η δική μας Κυβέρνηση ακολουθεί πιστά τις Η.Π.Α. και φυσικά –κάτι που δεν μπορώ να καταλάβω- τη Μέρκελ (που μισεί τους Έλληνες), στη χώρα της οποίας διαμένουν εκατομμύρια Τούρκοι πολίτες, που μετά από τόσα χρόνια αιμομιξίας έχουν γίνει πια όλοι τους Γερμανοτουρκαλάδες.

Είδατε Γερμανική βοήθεια στα σύνορα στον Έβρο;
Είδατε τουλάχιστον κάποια διπλωματική βοήθεια;
Εγώ όχι… δεν είδα.
Ήθελα και να κάτεχα… μας δουλεύουν;
Εντωμεταξύ, εννοείτε ότι η Βόρεια Μακεδονία δεν ήτα τέχνασμα του κ. Τσίπρα… αυτό να το ξεκαθαρίσουμε και το λέω εγώ που δεν έχω ψηφίσει στις τελευταίες εκλογικές αναμετρήσεις.
Οι Ιταλοί βλέπουν το κραχ που έρχεται και κινούνται έξυπνα και προκειμένου να αποφύγουν έναν καινούργιο Μουσολίνι, ξεκαθαρίζουν από τώρα τη θέση τους.
Εμείς τι κάνουμε; Υπό ποιο ζυγό θα ζούμε σε περίπτωση που θα έρθει ένα ενδεχόμενο κραχ;
Τι καθεστώς θα μας κυβερνάει;

Κρίμα την Ιστορία μας… κρίμα τον Σωκράτη, τον Πλάτωνα, τον Αριστοτέλη, τον Πυθαγόρα, τον Περικλή και κρίμα τη Δημοκρατία.
Ευτυχώς όμως που υπάρχουν και πάντα θα υπάρχουν πραγματικοί Έλληνες στη χώρα μας (και δεν εννοώ τους ακροδεξιούς… εννοώ αγωνιστές σαν τον συγχωρεμένο Γλέζο), που όπως έχει αποδείξει η ιστορία, θα βγάλουν πάλι το φίδι από την τρύπα… με τον κίνδυνο φυσικά να φυλακιστούν όπως ο Κολοκοτρώνης και να καταδικαστούν σ θάνατο από τους σημερινούς «Βαυαρούς».
Το σίγουρο είναι ότι η Ευρώπη δεν υπάρχει πουθενά. Η Ευρωπαϊκή ένωση δεν υπήρξε ποτέ, ούτε καν ως ιδέα.

-κιτρινόμαυρο νυστέρι-

Με ρίζα από την Πόλη και παππού αθλητή της πρώτης ομάδας βόλεϊ της ΑΕΚ δεν θα μπορούσα παρά να είμαι παράφορα ερωτευμένος μαζί της

Continue Reading
Advertisement