ΚΑΡΦΙΑ

Τέλος πρωτάθλημα και κύπελλο λόγω κορονοϊού;

Published

on

Τα κρούσματα όσων νοσούν από τον κορονοϊό έγιναν τρία και με απόφαση του υπουργού υγείας Βασίλη Κικίλια ακυρώνονται όλες οι καρναβαλικές εκδηλώσεις σε ολόκληρη την χώρα.

Το καρναβάλι που λέγεται επαγγελματικό ποδόσφαιρο με τις ομάδες δορυφόρους, τις δίκες για τα στημένα, τα καθοδηγούμενα επεισόδια, τους ξυλοδαρμούς διαιτητών, την χρησιμοποίηση του VAR σύμφωνα με τα συμφέροντα λέτε να κινδυνεύει με διακοπή;

Όχι τίποτα άλλο αλλά η τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας είναι και η αγωνιστική του καρνάβαλου. Η ΑΕΚ παίζει με τον ΝΕΟ ΠΑΝΙΩΝΙΟ που φοράει την στολή του παλιού Πανιωνίου. Ο ΠΑΟΚ θα πάει στην Ξάνθη με φόβο μην χάσει από τον εαυτό του, κι άλλες ομορφιές που παραδοσιακά συμβαίνουν τις τελευταίες αγωνιστικές στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Συνειδητά στο aeklive διακωμωδούμε τον πανικό που θέλουν να σκορπάνε με αφορμή τον Κορονοϊο. Όχι γιατί χλευάζουμε όσους παλεύουν να το ξεπεράσουν, αλλά γιατί έχουμε την τάση στην Ελλάδα, ακόμα και μια απειλούμενη παγκόσμια πανδημία, να την χρησιμοποιούμε για να αποπροσανατολίσουμε από τα μεγάλα θέματα που υπάρχουν.

Και που είστε; Σήμερα πάει στην Βουλή για ψήφιση ο νόμος έκτρωμα για το ασφαλιστικό ενώ ταυτόχρονα τα νησιά του Βορείου Αιγαίου “βράζουν” για την καταστολή που η κυβέρνηση επιδιώκει για να φτιαχτούν οι φυλακές που θα πνίξουν ακόμα περισσότερο τα ήδη υποβαθμισμένα νησιά. Ενδιάμεσα μέσα σε μία μέρα και σε δυο διαφορετικές περιπτώσεις βγήκαν όπλα από ένστολους εκτός υπηρεσίας για επίδειξη δύναμης και μέσα σε όλα έγινε το νώθο συνέδριο της ΓΣΕΕ που οι εργατοπατέρες αποφάσισαν μαζί με τους εργοδότες  για το μέλλον των εργαζομένων και όλο αυτό σε κλοιό ΜΑΤ που δεν επέτρεπαν την πρόσβαση ούτε σε εκλεγμένους σύνεδρους.

Είμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα που ο μόνος μας φόβος είναι ο ιός έτσι;

ΤΑ 'ΚΑΛΥΤΕΡΑ'

Exit mobile version