Τέζα… όλοι με την Τερζή που μας εξηγεί γιατί είναι ΑΕΚ!

0

Το ΑΕΚ LIVE φιλοξενεί την ομορφότερη ίσως παρουσία της κιτρινόμαυρης εξέδρας σε μια μοναδική συνέντευξη που θα συζητηθεί! Η Αναστασία Τερζή είναι ΑΕΚάρα, το λέει, το φωνάζει μέσα από το λαμπερό πρόσωπο της και σήμερα μας εξηγεί και το γιατί…

Δεν υπάρχει χρήστης του instagram που να πέρασε από το προφίλ της και να μην ενθουσιάστηκε από το μοναδικό χαμόγελο της γνωστής ερμηνεύτριας. ‘Ετσι κι εμείς ξεψαχνίζοντας το προφίλ της είδαμε τόσο πολύ ΑΕΚ, που σπάνια βλέπουμε σε δημόσιο προφίλ,π όσο μάλλον μιας γυναίκας με τα χαρακτηριστικά της Αναστασίας Τερζή.

Συνέντευξη στο AΕΚ LIVE και τον Γιώργο Στογιάννο

Ο τρόπος της Αναστασίας, η ζεστασιά του χαρακτήρα της και το χαμόγελό της, μας επιβεβαίωσαν τον κανόνα. Τα ωραιότερα κορίτσια είναι ΑΕΚ, αλλά είναι ακόμα πιο όμορφοι χαρακτήρες.

Προσιτή, ευγενική και πρόθυμη να μας μιλήσει, ακόμα και να διαλέξει τις φωτογραφίες που θα χρησιμοποιήσουμε γιατί ανάμεσα σε 21 άντρες, έγινε εμφύλιος στο AEK LIVE μέχρι να βρούμε ποια είναι η καλύτερη.

Αναστασία, είσαι πολύ όμορφη κοπέλα και μαγνητίζεις τα βλέμματα στην κιτρινόμαυρη εξέδρα. Πέρα από αυτό, είσαι μοντέλο και τραγουδίστρια. 

Σας ευχαριστώ για την συνέντευξη. Φέτος εμφανίζομαι 🎤στο Εμπατή μαζί με Λευτέρη Πανταζή, Καλλίδη, Πετρέλη και Tus και δόξα τω Θεώ πάμε πάρα πολύ δυνατά. Επίσης τελειώνω το μεταπτυχιακό μου στην ιατρική και παράλληλα παρακολουθώ μαθήματα φωνητικής και ισπανικών. Το 2017 εκπροσώπησα την Ελλάδα ως Miss Greece σε διεθνή διαγωνισμό στο Λίβανο όπου βγήκα στις Top #5 !

Ποιες θα έλεγες πως είναι οι δουλειές – σταθμοί που θεωρείς ότι έχεις κάνει μέχρι σήμερα στην καριέρα σου;

Όλες οι δουλειές που έχω κάνει ως τώρα ήταν σημαντικές και με βοήθησαν να προχωρήσω, Απλά έχω μία παραπάνω αδυναμία στο Ποσειδώνιο γιατί εκεί πέρασα δύο φανταστικές σεζόν.

Με τον αθλητισμό τι σχέση έχεις;

Είμαι καθηγήτρια φυσικής αγωγής άρα η σχέση μου με τον αθλητισμό είναι πολύ στενή. Επιπρόσθετα μέχρι τα 16 μου έκανα πρωταθλητισμό στο στίβο και συγκεκριμένα 100 μέτρα, εμπόδια. Έχω περάσει γενικά από πάρα πολλά αθλήματα, ενόργανη, ρυθμική, ιππασία και άλλα…

 

Γνωρίζουμε την αγάπη σου για την ΑΕΚ. Άλλωστε φεύγοντας από το μαγαζί που εμφανίζεσαι το Σάββατο όπου υποδεχτήκατε τον πρόεδρο της ΑΕΚ, έκανες μια ανάρτηση οδηγώντας… με τον ύμνο της ΑΕΚ. Τι σημαίνει για σένα η ΑΕΚ;

Από μικρό παιδάκι εσένα αγαπώ, καψούρης από κούνια και θα είμαι όσο ζω.

Είσαι άκρως εντυπωσιακή γυναίκα αλλά αυτό που σε κάνει ακαταμάχητη, είναι η οπαδική σου προτίμηση!!! Πως προέκυψε η ΑΕΚ στην ζωή σου;

Πάντα ήμουν ΑΕΚ, πάντα ήταν αυτή η αγαπημένη μου ομάδα. Απλά μετά το σχολείο εκδηλώθηκαν πιο πολύ τα κιτρινόμαυρα αισθήματά μου.

Στο γήπεδο σε βλέπουμε συχνά…

Στο γήπεδο προσπαθώ να πηγαίνω αρκετά συχνά. Μου αρέσει παααρα πολυ. Τρελαίνομαι

 

Θυμάσαι να έχεις κάνει κάποια “τρέλα” για την ΑΕΚ;

Μια τρέλα που είχα κάνει για την ομάδα ήτανε που είχα βγει στο Ποσειδώνειο όταν πήραμε το Πρωτάθλημα με το κασκόλ και το καπέλο της ΑΕΚ και είχα τραγουδήσει τον ύμνο.

Στο AEK LIVE ασχολούμαστε και με την κοινωνική υπόσταση της ΑΕΚ, εκτός από την αθλητική. Θεωρούμε αυτονόητο ότι δεν χωράει ο ρατσισμός ούτε στην ΑΕΚ, ούτε στον αθλητισμό. Έχεις τέτοια σχέση με την ΑΕΚ ή περιορίζεται στις 4 γραμμές του γηπέδου; Ποια είναι η άποψή σου πάνω στο θέμα;

Καλά κάνετε και θίγετε τέτοια θέματα. Σαφέστατα είμαι κατά του ρατσισμού και κατά τις βίας. Πανω απ´όλα είμαστε άνθρωποι και είμαστε όλοι ίσοι.

Έχουμε δει ανά τακτά χρονικά διαστήματα, βίντεο που τραγουδάς συνθήματα της ΑΕΚ. Ποιο είναι το αγαπημένο σου;

Θα σου πω ότι είναι όλα και δεν είμαι καθόλου υπερβολική. Στο αμάξι καμιά φορά βάζω συνθήματα της ΑΕΚ και χτυπιέμαι μόνη μου. Άντε αν είναι να διαλέξω ένα θα πω το “Ναρκωτικά γυναίκες και λεφτά 😹😉”…

Δείτε το βίντεο της Αναστασίας εδώ

Ένα μήνυμα για τον κόσμο της ΑΕΚ και τους αναγνώστες του AEK LIVE

Στους αναγνώστες έχω να πω ότι τους αγαπώ πολύ 🐯🐯είμαστε όλοι ΑΕΚΑΡΑ. Να θυμόμαστε ότι ΔΕΝ πειράζει να πέσεις, επιβάλλεται να σηκωθείς !!!


Comments are closed.