ΘΡΙΑΜΒΟΣ – Καταστροφή σημειώσατε… 1

0

Ενωσίτισσες και Ενωσίτες

ΘΡΙΑΜΒΟ αποτελεί, βάση της συναρπαστικής ροής του αγώνα και της εξέλιξης, στο σκορ, η πρόκριση στην προημιτελική φάση του Τσάλεντζ Καπ.
Το κομβικό, καθοριστικό σημείο χρονικά, αποδείχτηκε το 57΄48΄΄ του παιχνιδιού. Οι Σκανδιναβοί, προηγούνται 26 – 23, έχουν δηλαδή σκορ πρόκρισης. Ο Thorsbye Lasse, δέχεται δίλεπτη, (η 5 συνολικά, 10 λεπτά σύνολο με λιγότερο, η Ντράμεν) κάνουμε, επί μέρους 4-1, σε χρόνο 2 λεπτά και 12 δεύτερα, με την πρόκριση ν΄ αλλάζει χέρια.
Μόλις 1 δίλεπτη δεχτήκαμε, (Αραμπατζής 50΄56΄΄) ήταν το ιδανικό σενάριο στο παιχνίδι, το τέλειο και έτσι έγινε, το δυνατό σημείο, η υπεροχή μας, αφού αξιοποιήσαμε, την ‘χρυσή’ πέμπτη δίλεπτη αποβολή τους.

Η απουσία του Μπουνέτα, (σημαντική για εμάς ..τι να πουν και οι άλλοι όμως, διαβάστε παρακάτω) δεν μας κόστισε, τελικά, βάση αποτελέσματος 27-27.
Η γρήγορη μεταφορά της μπάλας, στην περιφέρεια, φάνηκε, λογικό, στο δεύτερο ημίχρονο, όταν μπήκε ανάποδο χέρι ο Μόγια. Στα πρώτα 30 λεπτά, ο Κροτσοτόϊου, έδωσε ρυθμό στο γύρισμα και ένα γκολ. Έγινε αλλαγή στο δεύτερο μέρος, για λόγους τακτικής, δεν μπορεί να παίζει άμυνα-επίθεση, από την “ανάποδη” πλευρά του πάγκου, με γρήγορες ομάδες.
Για εμάς σκόραραν 10 παίκτες, έναντι 7 των γηπεδούχων, όσοι ήταν οι διαθέσιμοι, ετοιμοπόλεμοι τους.

Σε άμυνα και επίθεση, είχαμε, αριθμητικά περισσότερα κορμιά, να ρίξουμε στη μάχη και αυτό, μας ωφέλησε, καθώς τους κόστισε σε κόπωση πνευματική και σωματική επιβάρυνση.
Ενωσίτισες και Ενωσίτες. Βάση των χαντμπολικών στοιχείων, δεδομένων που ακολουθούν, ο αποκλεισμός, θα ήταν καταστροφή.
Από την Ντράμεν, απουσίασαν. Λόγω γρίπης, ο Boilesen Thomas, 2 γκολ στο πρώτο ματς, ο Aalberg Adrian 8 γκολ στο πρώτο ματς, έμειναν στο σπίτι τους και ο Δανός Pedersen Jesper 5 γκολ πρώτο ματς, οποίος αγωνίσθηκε για μόλις 1 (ένα) λεπτό, καθώς, είχε πυρετό την ώρα του αγώνα.

Η απουσία του Pedersen, αποδείχτηκε καθοριστικής σημασίας, καθώς μείνανε από αριστερόχειρα στην περιφέρεια, παίξανε με ανάποδο χέρι, για 60 λεπτά και φυσιολογικά, δεν είχαν την ταχύτητα της πρώτης αναμέτρησης, στο γύρισμα της μπάλας, στην περιφέρεια.
Εκτός για όλη τη σεζόν είναι ο τερματοφύλακας Holm και οι Gøran Sørheim πλέϊ μέϊκερ, Andrè Christiansen δεξιός ίντερ, κάναμε αναφορά, γι΄αυτούς , σε προηγούμενο δημοσίευμα.
Επιλογή τους, μέσα στην ‘πανδημία’ απωλειών, που είχαν, ήταν, μεσοβδόμαδα 12.02.20 να παίξουν στα ίσα, εκτός έδρας, την Έλβερουμ (ομάδα Τσάμπιονς Λιγκ) για το πρωτάθλημα, ηττήθηκαν 33-30, αλλά είχαν, τεράστια δαπάνη ενέργειας και αυτό μας ωφέλησε σημαντικά.
Πάντως, οι Νορβηγοί, με 6 απώλειες, συν τον Romsaas, στον πρώτο αγώνα, 7 συνολικά παίκτες εκτός και 3 αγώνες ντέρμπι, σε 9 ημέρες, σίγουρα, δεν τους λες και τυχερούς, έχουν θεματάκια…
Έναν αγιασμό ίσως;

AEK-LIVE.GR
ΟΛΑ ΟΣΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΓΡΑΨΟΥΝ ΟΙ…ΑΛΛΟΙ.
O 6μετρος


Comments are closed.