ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΔΩ e-mail: aeklivegr@gmail.com

ΛΥΓΕΡΗ ΓΙΑΝΝΟΥΛΑΚΗ

Tι είδα στο ΟΑΚΑ

Published

on

Το πρώτο φιλικό της ρονιάς πέρασε στην ιστορία και η ομάδα μας ετοιμάζεται για την επίσημη έναρξη των υποχρεώσεών της. Τι είδαμε όμως σε αυτό το δυνατό φιλικό;

Και θετικά και αρνητικά στοιχεία

Το βασικό στάδιο της προετοιμασίας μπορεί να έχει τελειώσει, αλλά είμαστε ακόμα στη μέση του καλοκαιριού, πράγμα που σημαίνει πως οι ομάδες δεν είναι ακόμα έτοιμες πλήρως. Επιπλέον, χθες, λόγω ζέστης είναι φυσικό οι παίκτες να μην αποδίδουν τα αναμενόμενα, χαρακτηριστικό το γεγονός ότι έγιναν δύο “cooling break”, πράγμα που θύμισε… time out στο μπάσκετ!

Η ΑΕΚ λοιπόν, έπαιξε καλά κατά διαστήματα, έβγαλε αυτοματισμούς, αλλά και ατομικές ενέργειες παικτών. Επίσης είχε τον Βασίλη Μπάρκα σε πολύ καλή ημέρα. Ωστόσο, έκανε και λάθη, τα οποία πρέπει και μπορεί να διορθώσει.

Πάντα δίπλα της!

Παρά την ζέστη, ο κόσμος της ήταν εκεί, γύρω στις 15.000 χιλιάδες φίλαθλοι ζητήσανε “πρωτάθλημα και κύπελλο”, αποθεώσανε τους παίκτες, με ειδική αναφορά στον Ογκνεγκ Βράνιες και  τον Μάρκο Λιβάγια, αλλά και τον προπονητή, ο οποίος καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα ήταν όρθιος και έδινε οδηγίες στους ποδοσφαιριστές του.

ΓΙΑΝΝΟΥΛΑΚΗ ΛΥΓΕΡΗ

Continue Reading
Advertisement