Τι θέλει τώρα η κοντούλα λεμονιά;

0

Αετίσιες Κραυγές (21-1-2020)

 

 1. Εξαιρετικός ο Νέλσον Ολιβέιρα και στο δημιουργικό κομμάτι και στο εκτελεστικό αλλά κυρίως στο επικοινωνιακό απέναντι στην κοντούλα λεμονιά.

 

 1. Ανεξάρτητε δήμαρχε Ν. Φιλαδέλφειας, υποστηριζόμενε από ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ και ΝΔ, είναι λίγο εξοργιστικό το γεγονός ότι ενώ υπήρχε από το Σεπτέμβρη μελέτη για παρεμβάσεις στο σύστημα θέρμανσης στα σχολεία αυτές υποκαταστήθηκαν από λύσεις χαμηλού κόστους.

 

 1. Όσοι δεν θέλετε εδώ τους πρόσφυγες γιατί δε ζητάτε να προχωρήσουν άμεσα οι οικογενειακές επανενώσεις σε χώρες της ΕΕ; Να ληφθούν ουσιαστικά μέτρα για τους ασυνόδευτους ανήλικους κτλ.; Δηλαδή εσείς τι προτείνετε, μαζικές εκτελέσεις;

 

 1. Αυτά που λένε ότι δεν παίρνουμε παίκτες απλά για να πάρουμε ή ότι δεν παίρνουμε παίκτες γιατί έχουμε συμβιβαστεί με την προοπτική της λευκής πετσέτας είναι μισές αλήθειες. Απλά είναι δύσκολο να βρεθούν παίκτες επιπέδου ΑΕΚ με τα διαθέσιμα χρήματα.

 

 1. Ανεξάρτητε δήμαρχε Ν. Φιλαδέλφειας, υποστηριζόμενε από ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ και ΝΔ, όταν πρόκειται για καμιά απ’ ευθείας μίσθωση μέρους του Άλσους σε ιδιώτη δραστηριοποιείσαι άμεσα, για την κατάσταση των σχολείων του Δήμου όμως δε σε βλέπω ορεξάτο.

 

 1. Όσοι φοβάστε μη σας αλλοιώσουν τον πολιτισμό οι μετανάστες, γιατί δε ζητάτε να επισπευστούν οι διαδικασίες για τη χορήγηση ασύλου με προσλήψεις προσωπικού στις αντίστοιχες υπηρεσίες; Μπορεί να βγει και κάνα μεροκάματο στα άνεργα παιδιά σας.

 

 1. Αυτά συμβαίνουν όταν οι οπαδοί είναι θλιβερά πιόνια των αφεντικών. Αυτά τα ανθρωπάκια που επιμελήθηκαν το πανό της φωτογραφίας δεν το έχουν τίποτε να στήσουν την επομένη ενέδρα σε κάνα πάρκινγκ.

 

 1. Μιλάμε για το σύλλογο που έχει γράψει μια Ιστορία ειδωμένη από τα μέσα, τα ενδότερα, τα ξεντυμένα, τα παρασκήνια της ζωής, χωρίς τις περιττές επιστρώσεις. Μιλάμε για τον σύλλογο που χλεύασε την εξουσία μέσα από την Ιστορία του. 8 Ιανουαρίου 2015 

 

 1. Η κ. Αικατερίνη Σακελλαρόπουλου ήταν αυτή που έκρινε συνταγματικό το Μνημόνιο, το κόψιμο 13ου και 14ου μισθού, την Ελληνικός Χρυσός και έριξε στα μαλακά τον Παπακωνσταντίνου. Άλλα είναι γυναίκα οπότε είναι μια προοδευτική πρόταση.

 

 1. Οι μετανάστες εγκλωβίζονται εδώ λόγο της απαράδεκτης συμφωνίας ΕΕ-Τουρκίας, της Συνθήκης του Δουβλίνου, που οδηγεί στον εγκλωβισμό τους στη χώρα μας, αλλά και του πρόσφατου νόμου για το άσυλο που παραβιάζει τα δικαιώματα των προσφύγων.

 

 1. Εμείς η Ελλάδα στηρίζουμε το ΝΑΤΟ ως εγγυήτρια δύναμη ειρήνης… και ποιες είναι οι κυρώσεις που έχει επιβάλλει το ΝΑΤΟ στη ΝΑΤΟική δύναμη της Τουρκίας που διατηρεί την κατοχή στην Κύπρο και πραγματοποιεί γεωτρήσεις καταπατώντας την κυπριακή ΑΟΖ;

 

 1. Μουδιασμένο τον βλέπω το λαό μας μετά την απόκτηση του Ντάμιαν Σιμάνσκι. Ρε παιδιά με τα χρήματα που διαθέτει η ΠΑΕ ΑΕΚ για την ενίσχυση της ομάδας ποιον θέλετε να φέρουμε; Τον Ν’Γκολό Καντέ;

 

 1. Ορίστε ρε παιδιά… και όλοι θα είναι ικανοποιημένοι.

 

 1. Ποιες είναι οι κυρώσεις που έχει επιβάλλει το ΝΑΤΟ στη ΝΑΤΟική δύναμη της Τουρκίας που εισέβαλε τρεις φορές στη Συρία, παρεμβαίνει στρατιωτικά στη Λιβύη, κατέχει βάσεις στο Κατάρ, το Ιράκ, τη Σομαλία κ.ά. κλιμακώνοντας παράλληλα την επιθετικότητα στο Αιγαίο;

 

 1. Καταπληκτικό το τελείωμα του Σιμόες, δείτε όμως πριν την ενέργεια του Ολιβέιρα. Αν θέλετε να βλέπετε μια κανονική ΑΕΚ πιέστε για να διατεθούν τα ανάλογα χρήματα ώστε να έρθουν πολλοί Ολιβέιρα.

 

 1. Φέρτε στο νου σας την γεωγραφική περιοχή στην Ανατολική Μεσόγειο, τη Μέση Ανατολή, τη Βόρειο Αφρική, τον Περσικό Κόλπο, την Ερυθρά Θάλασσα και τα Βαλκάνια, περιοχές στρατηγικής σημασίας με έντονη παρέμβαση ανταγωνιζόμενων καπιταλιστικών κρατών.

 

 1. Αν έκανε την εμφάνιση του εκπληκτικού στο ματς με τη Λάρισα, Λόπεζ κανένας Τσιτσίκας, θα διαβάζαμε την επόμενη ότι έρχεται πρόταση για τον παίχτη ύψους 150 εκατομμυρίων από Ρεάλ, Μπάρτσα και Μάντσεστερ Σίτι.

 

 1. Ανεξάρτητε δήμαρχε Ν. Φιλαδέλφειας, υποστηριζόμενε από ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ και ΝΔ, καλές είναι οι φωτογραφίες με τους καθαρισμούς σε παρτέρια, αλλά καλύτερο θα ήταν να μεριμνήσετε ώστε να μη γίνονται κομμάτια σωλήνες ζεστού νερού σε λεβητοστάσια σχολείων.

 

 1. Ας πούμε πάλι κάποια βασικά. Στον καπιταλισμό την εξουσία την έχει όποιος έχει τα εργαλεία παραγωγής πλούτου και αυτά είναι στα χέρια των μονοπωλίων. Κυριαρχεί το κυνήγι του κέρδους. Ο καπιταλισμός έχει προκαλέσει δύο παγκόσμιους πολέμους.

 

 1. Λέω για μας, αλλά τι να πουν και οι αριανοί που έπεσαν στη Γ Εθνική να καθαρίσει η εταιρεία και να γυρίσουν πανίσχυροι να έχουν μεγαλομέτοχο τον Καρυπίδη και να είναι τα νανάκια του γαύρου.

 

 1. Στον καπιταλισμό εκδηλώνονται ανταγωνισμοί για τον έλεγχο των πλουτοπαραγωγικών πηγών και αγορών που προκαλούν συγκρούσεις – πολέμους και συνεπώς δεινά στους λαούς, ισχυρές προσφυγικές ροές. Αν έχετε πρόβλημα με όλα αυτά αντιπαλέψτε τον.

 

 1. Αξιολύπητη η εικόνα του Ουάρντα. Είναι κρίμα που τόσο πολύ ταλέντο διαχειρίζεται από τόσο λίγο μυαλό.

 

 1. Καιρό είχαμε να σας παρουσιάσουμε κάποιο αποκλειστικό βίντεο…

 1. Όσοι δεν θέλετε εδώ τους πρόσφυγες γιατί δεν αγωνίζεστε για να κλείσουν όλα τα hotspots, και να μεταφερθούν οι αιτούντες άσυλο απ’ τα νησιά στην ηπειρωτική Ελλάδα σε αξιοπρεπείς χώρους φιλοξενίας και στη συνέχεια να πάνε εκεί που θέλουν;

 

 1. Και οι τρεις αλλαγές παιδιά της ΑΕΚ που δεν είχαμε δει να παίρνουν ευκαιρίες. Ο Καρέρα είναι ο πρώτος που τολμάει κάτι τέτοιο και μάλιστα έβαλε και τους τρεις μαζί. Να τα λέμε κι αυτά.

 

 1. Όσοι δεν θέλετε εδώ τους πρόσφυγες γιατί δε διεκδικείτε πιο γρήγορες διαδικασίες ώστε να πάνε στις χώρες προορισμού τους; Γιατί δεν εστιάζετε στα κυκλώματα παράνομης διακίνησής τους; Γιατί στοχοποιείτε τους φουκαράδες και όχι τις αιτίες της κατάστασης τους;

 

 1. Αυτός ο κόσμος είναι ένας κόσμος που οι δυνάμεις, που βομβάρδισαν και διέλυσαν τη Λιβύη, μαζεύτηκαν μετά να συσκεφτούν να ανταγωνιστούν και να διαπραγματευτούν για τον έλεγχο των ενεργειακών πηγών της χώρας.

 

 1. Μιλάμε για το σύλλογο που έφερε στον αθλητισμό την ανομολόγητη τραγωδία των αισθήσεων, ένα μισό άγγιγμα, ένα θαμπό βλέμμα στην ψευδεπίγραφη καθημερινότητα του κατεστημένου. 8 Ιανουαρίου 2015 

 

 1. Εγώ κάθε Δευτέρα απόγευμα όταν διαβάζω τον καταιγισμό μηνυμάτων στο inbox μετά από κάθε εμφάνιση των «Κραυγών» στον αέρα του aek-live.

 

 1. Όλο το πανηγύρι γίνεται για τον έλεγχο των ενεργειακών πηγών της Λιβύης. Από τη μια είναι οι δυνάμεις που τάσσονται με την «κυβέρνηση της Τρίπολης», από την άλλοι αυτοί που είναι με τον στρατηγό Χαφτάρ… και στη μέση οι λαοί της γύρω περιοχής.

 

 1. Η μεταγραφή Ζήση είναι αυτή που χρειαζόταν η ΚΑΕ ώστε με λογικό κόστος να φέρει ένα παίκτη με τρομερό γκελ στον κόσμο που θα κάνει μέσα σε δευτερόλεπτα να ξεχαστεί η υπόθεση Σαντ Ρος. Τώρα αν βοηθήσει και αγωνιστικά έχει καλός, αν πάλι όχι τι να κάνουμε;

 

 1. Ο-Η Πρόεδρος της «Δημοκρατίας» των αφεντικών, άντρας ή γυναίκα έχει συγκεκριμένο ρόλο. Είναι ένας θεματοφύλακας της κυρίαρχης πολιτικής και των κατευθύνσεων της εκάστοτε κυβέρνησης. Θα είναι απέναντι σε κάθε λαό που θα διεκδικήσει ριζικές αλλαγές.

Παναγιώτης Αλιατάς

[email protected]

twitter

facebook

 

 


Comments are closed.