Ξάνθη ή ΑΕΚ; Τι βλέπει ο Μαρτσέλο;

0

Έπαιξε δύο χρόνια στην ΑΕΚ κάνοντας καλές εμφανίσεις και σε εντός και σε εκτός συνόρων αγώνες. Πρόσφερε κρίσιμα και σημαντικά γκολ. Αναφερόμαστε στον Βεριντιάνο Μαρτσέλο. Ο Βραζιλιάνος μίλησε στο AEK LIVE και τον Σοφιανό Κανταρίδη ενόψει του αγώνα Ξάνθη – ΑΕΚ

30665Συνέντευξη στον Σοφιανό Κανταρίδη

Η αλλαγή προπονητή στην ΑΕΚ πιστεύεις θα παίξει ρόλο στην ψυχολογία και στο αποτέλεσμα του Σαββάτου;

Η Α.Ε.Κ έχει αλλάξει τρεις προπονητές. Μέχρι τώρα δεν έχει προλάβει να δείξει ο Χιμένεθ ότι κάτι άλλαξε στην ΑΕΚ. Ίσως άλλαξε την ψυχολογία της ομάδας αλλά κάτι συγκεκριμένο σε τακτική δεν πιστεύω ότι μπόρεσε να αλλάξει μέσα σε μία βδομάδα. Ο Ισπανός δουλεύει πολύ στην ψυχολογία.

Αυτό θα παίξει το ρόλο του για το Σάββατο;

Βέβαια έχει δύο νίκες, νομίζω ότι παίζει μεγάλο ρόλο αυτό στην ψυχολογία.

Ποιος παίκτης θα κάνει την διαφορά στην αναμέτρηση του Σαββάτου;

Πιστεύω ότι το σέντερ φορ της Ξάνθης, ο Γιουνές Χαμζά, που είναι και πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος, θα κάνει την διαφορά.

Από πλευράς Α.Ε.Κ;

Πιστεύω ότι όλοι είναι στο ίδιο σημείο. Δεν πιστεύω ότι κάποιος θα κάνει την διαφορά. Νομίζω ότι όλοι είναι στα ίδια νερά.

Ποια ομάδα έχει το πλεονέκτημα;

Το πλεονέκτημα έχει η Ξάνθη. Παίζει στην έδρα της. Είναι δεύτερη ομάδα στο πρωτάθλημα αλλά αυτό δεν παύει το σεβασμό απέναντι στο πρόσωπο της Α.Ε.Κ που είναι μία μεγάλη ομάδα. Η ΑΕΚ είναι ανεβασμένη και πιστεύω ότι αυτό το παιχνίδι θα κερδίσει ο κόσμος που θα πάει γήπεδο για να δει θέαμα από τις δυο ομάδες.

Η μάχη στους δύο πάγκους ανάμεσα σε Χιμένεθ και Λουτσέσκου πώς την βλέπεις;

Νομίζω ότι ο Λουτσέσκου είναι πιο πολλά χρόνια στην Ελλάδα αυτή τη στιγμή, αυτός είναι τρία χρόνια εδώ στην Ελλάδα, νομίζω ότι αυτός είναι πιο φρέσκος αυτή τη στιγμή και η ομάδα του παίζει καλό ποδόσφαιρο και παίρνει αποτελέσματα. Νομίζω ότι της Ξάνθη έχει το αβαντάζ.


Comments are closed.