ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΔΩ e-mail: aeklivegr@gmail.com

ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ

Την Κυριακή γήπεδο

Published

on

Η Α.Ε.Κ. της περιόδου 1981-82 δεν είναι από αυτές που αξίζει να την θυμάται κανείς για κάποια ιδιαίτερη επίδοση της

Θα κλείσει τη χρονιά τέταρτη, θα αποκλειστεί στο κύπελο ήδη από τη φάση των 16, και θα είναι και η τελευταία χρονιά τιμωρίας από την UEFA, οπότε δε θα παίξει και σε κανένα ευρωπαϊκό κύπελλο.

Γιατί να την αναφέρουμε παραμονές ενός κρίσιμου ματς με τον Παναθηναϊκό; Πολύ απλά για δύο λόγους.

Στο ματς της Νέας Φιλαδέλφειας το Φλεβάρη του 1982, ο Παναθηναϊκός θα έρθει με τουπέ, με βεβαιότητα νίκης. Είναι μάλιστα και η περίοδος που οι Βαρδινογιανναίοι κάνουν όργια μέσα κι έξω από τα γήπεδα. Η Α.Ε.Κ. με μια πραγματική κατάθεση ψυχής θα τους κερδίσει με 1-0, σε μια νίκη γοήτρου και ιστορίας. Παρά τις δυσκολίες όλης της χρονιάς και τις χαμηλές προσδοκίες, η νίκη απέναντι σε ένα ντέρμπυ είναι πάντα αναντικατάστατη.

Στο ίδιο ντέρμπι εμφανίζεται και το γνωστό πανό στη σκεπαστή. Σε εκείνο το παιχνίδι ανοίγει μια νέα εποχή υποστήριξης και πίστης στην ΑΕΚ.

Στο ντέρμπι της Κυριακής έχουμε ανάγκη κατάθεσης ψυχής μέσα κι έξω από τις κερκίδες. Οι νίκες και οι διασυρμοί είναι δικά μας. Όλοι οι διοικητικοί σωτήρες όταν αποσυρθούν παίρνοντας τα κέρδη τους από την ΑΕΚ δε θα θυμούνται ίσως τίποτα από όλα αυτά.

Η υπεράσπιση του ονόματος της Α.Ε.Κ. είναι πρώτα από όλα δική μας υπόθεση. Και ίσως είναι ευκαιρία να ανοίξει μια νέα εποχή άλλου τύπου υποστήριξης της.

Την Κυριακή γήπεδο. ΑΕΚ εδώ και 98 χρόνια είναι πρώτα από όλα όλοι όσοι και όσες τραγούδησαν, γέλασαν και έκλαψαν για αυτήν.
Αυτοί ας δώσουν νέους όρκους υποστήριξης, όχι ως πελάτες, όχι ως ακόλουθοι μεγαλοσωτήρων. Σε αυτούς, σε εμάς, βρίσκεται το παρόν και το μέλλον της ΑΕΚ.

ΑΕΚ μια ζωή.

Σύνδεσμος Φίλων ΑΕΚ “Σπύρος Κοντούλης”

Με ρίζα από την Πόλη και παππού αθλητή της πρώτης ομάδας βόλεϊ της ΑΕΚ δεν θα μπορούσα παρά να είμαι παράφορα ερωτευμένος μαζί της

Continue Reading
Advertisement