ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΔΩ e-mail: aeklivegr@gmail.com

ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ

Το 131 τρομάζει στην δημοσκόπηση του AEKLIVE

Published

on

Tα καθοδηγούμενα ¨ρεπορτάζ” για την ΑΕΚ, έφεραν στο προσκήνιο πριν μερικές μέρες το όνομα του Ραζβάν Λουτσέσκου ως υποψηφίου για τον πάγκο της ΑΕΚ. Παρά τις όποιες δικές μας αντιδράσεις, αποφασίσαμε να δημιουργήσουμε μια δημοσκόπηση στην οποία ο λόγος πέρασε στον κόσμο της ομάδας. Τα αποτελέσματα είναι εντυπωσιακά τόσο ως προς την αποδοχή στο πρόσωπο του Ρουμάνου αλλά και ακόμα παραπέρα.

 

Η ερώτηση ήταν μία και υπήρχαν 4 απαντήσεις που μπορούσαν να συνδυαστούν και μεταξύ τους.

  • 1509 ψήφισαν συνολικά στην έρευνα που τελείωσε πριν λίγα λεπτά.
  • 68 ψήφισαν πως σημασία έχει η ομάδα να ενισχυθεί με παίχτες και ο προπονητής δεν έχει σημασία, ποσοστό που αντιστοιχεί σε 4,51%
  • 131 ψήφισαν πως θα ήθελαν τον Λουτσέσκου στην ΑΕΚ γιατί είναι καλός προπονητής, ποσοστό που αντιστοιχεί σε 8,68%. Τελικά το 131 είναι αριθμός που κυνηγάει την ΑΕΚ διαχρονικά αφού για χρόνια στοίχειωσε το όνειρό μας για επιστροφή στην Νέα Φιλαδέλφεια.
  • 155 ψήφισαν να παραμείνει στον πάγκο ο Μανόλο Χιμένεθ, ποσοστό που αντιστοιχεί σε 10,27%. Εντυπωσιακό σαν αποτέλεσμα που χρήζει έρευνας αν είναι απαντήσεις που δόθηκαν σαν εναλλακτική του Ρουμάνου ή αν είναι ξεκάθαρη δήλωση στήριξης στον Ισπανό.
  • Τέλος 1155 ψήφισαν πως δεν θέλουν να δουν τον Λουτσέσκου προπονητή στην ΑΕΚ. ποσοστό που αντιστοιχεί στο συντριπτικό 76,54%. Ο λαός της ΑΕΚ μίλησε και εναντιώθηκε στο σχέδιο που προσπάθησαν να στήσουν στην πλάτη της αγαπημένης του ομάδας.

 

Continue Reading
Advertisement