ΑΕΚ – Μπάρλος σύλλογος μεγάλος!

0

19 χρόνια συμπληρώνονται σήμερα από τον θάνατο του Θείου Λουκά και το AEK LIVE τιμάει τον πρόεδρο των προέδρων αναδημοσιεύοντας το μεγάλο αφιέρωμα που είχε κάνει για τον μεγαλύτερο ιστορικά ηγέτη της ομάδας898370 Το ημερολόγιο έγραφε 20 Οκτωβρίου 1999 όταν έφυγε από τη ζωή ένας από τους σπουδαιότερους παράγοντες που πέρασαν από την ΑΕΚ και το ελληνικό ποδόσφαιρο. Σαν σήμερα, πριν από 19 χρόνια, μας αποχαιρέτησε ο Λουκάς Μπάρλος, ο άνθρωπος που άλλαξε την ιστορία της ΑΕΚ και θεωρήθηκε ο σημαντικότερος πρόεδρος της ομάδας του Δικέφαλου αετού.

Tα έργα του Θείου Λουκά στην Ένωση, λίγο ως πολύ τα γνωρίζουμε όλοι. Ωστόσο πάντα τέτοιες ημέρες πρέπει να φέρνουμε στη μνήμη μας τον αείμνηστο Μπάρλο. Για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νεώτεροι, που λέει ο λαός.

Γι’αυτό, το AEK LIVE δημιούργησε ένα, κατά κάποιο τρόπο, ένθετο αφιέρωμα για τον Μπάρλο! Σε αυτό θα διαβάσετε τα πάντα για τα πεπραγμένα του θείου Λουκά στην ΑΕΚ, τις επιτυχίες της ομάδας του Δικέφαλου αετού τη χρυσή 8ετία της διοίκησής του και φυσικά τους λόγους που τον οδήγησαν στην αποχώρησή του από το ποδόσφαιρο το 1981.  Παράλληλα μιλούν στο AEK LIVE άνθρωποι που σχετίστηκαν με τον πρόεδρο των προέδρων. Πρόκειται για παλαιμάχους ποδοσφαιριστές της Ένωσης (Παπαϊωάννου, Αρδίζογλου, Μπάγεβιτς, Νικολάου), ενώ είχαμε την τιμή να φιλοξενήσουμε τις δηλώσεις της κυρίας Νόνης Μπάρλου, της χήρας του αείμνηστου προέδρου.

AEK LIVE αφιέρωμα στον Λουκά Μπάρλο
Επιμέλεια: Χρήστος Κωνσταντινίδης
Συνεντεύξεις: Χρήστος Κωνσταντινίδης
Συνεργάστηκαν: Βασίλης Αντωνίου, Χριστόδουλος Καστόρης
Αρθρογραφία: Παναγιώτης Αλιατάς

ΑΕΚ, Μπάρλος σύλλογος μεγάλος

Ο ερχομός του Λουκά Μπάρλου στην ΑΕΚ, οι μεταγραφές παιχταράδων στην Ένωση, οι εγχώριες και οι διεθνείς επιτυχίες και όλα πρέπει να ξέρετε επιγραμματικά για την 8ετή θητεία του προέδρου των προέδρων της Ένωσης. Πατήστε ΕΔΩ για να διαβάσετε το θέμα.

Συνεντεύξεις

399585Παπαϊωάννου: «Η εποχή Μπάρλου είναι όλη η ιστορία της ΑΕΚ»

Ο κορυφαίος Έλληνας ποδοσφαιριστής του 20ου αιώνα μιλάει για τον Λουκά Μπάρλο και λέει τα πάντα για τον χαρακτήρα του αείμνηστου πρώην προέδρου της ΑΕΚ.

Διαβάστε τις δηλώσεις του Μίμη Παπαϊωάννου πατώντας ΕΔΩ.

325293Αρδίζογλου: «Ο Μπάρλος ήταν απλός άνθρωπος»

Μετά τον Μίμη Παπαϊωάννου που μίλησε στο AEK LIVE, τώρα ο Χρήστος Αρδίζογλου παραχωρεί δηλώσεις που εντάσσονται στο μεγάλο αφιέρωμα για τον Λουκά Μπάρλο.

Διαβάστε τις δηλώσεις του Αρδίζογλου πατώντας ΕΔΩ.

19057

Μπάγεβιτς: «Να μάθουν οι νέοι ποιος ήταν ο Μπάρλος!»

Η γνώμη του για τον Λουκά Μπάρλο είναι σημαντική και αξίζει να ακουστεί, αφού ο Ντούσαν Μπάγεβιτς δεν παύει να είναι μέρος της ιστορίας που γράφτηκε εκείνη τη χρυσή εποχή! Πόσω μάλλον τώρα, που έχει τεθεί επικεφαλής του ποδοσφαιρικού τμήματος, στη νέα τάξη πραγμάτων της ομάδας και όπως τονίζει ο ίδιος μιλώντας αποκλειστικά στo ΑΕΚ LIVE, «το έργο του Μπάρλου δεν πρέπει να ξεχαστεί». Συνεπώς, η διοίκηση του θα πρέπει να αποτελέσει σημείο αναφοράς για τους ανθρώπους που ηγούνται τώρα της Ένωσης.

Διαβάστε τις δηλώσεις του Ντούσαν Μπάγεβιτς πατώντας ΕΔΩ.

967981Νόνη Μπάρλου: «Ευτυχώς δεν είδε αυτά που έγιναν στην ΑΕΚ»

Λένε πως πίσω από κάθε επιτυχημένο άνδρα βρίσκεται μία ευφυής γυναίκα! Έτσι και ο Λουκάς Μπάρλος, ο οποίος είχε στο πλευρό του τη σύζυγό του, Νόνη, η οποία τον στήριξε σε πολύ δύσκολες (επιχειρηματικά και οικονομικά) εποχές και έμεινε μαζί του μέχρι το τέλος της ζωής του! Η κυρία Νόνη μίλησε στο AEK LIVE, μας εκμυστηρεύτηκε ποια ήταν τα στοιχεία του χαρακτήρα που έκαναν τον θείο Λουκά τόσο συμπαθή, ενώ εξηγεί γιατί δεν πρόκειται να τον ξεπεράσει κανένας.

Διαβάστε τις δηλώσεις της πατώντας ΕΔΩ.

ËÅÂÁÄÅÉÁÊÏÓ - ÁÅÊ 1-4 (ÊÕÐÅËËÏ 1974)Νικολάου: «Στο μυαλό του Μπάρλου, δεν υπήρχε η λέξη αποτυχία!»

Ο Παντελής Νικολάου μιλάει αποκλειστικά στο AEK LIVE για τον Λουκά Μπάρλο.«Eίναι το μεγαλύτερο κεφάλαιο στην ιστορία της ομάδας»,τονίζει.

Διαβάστε τη συνέντευξη του “γιατρού” της Ένωσης πατώντας ΕΔΩ.

 

Θέμα

905510Οι 179 νίκες της εποχής Λουκά Μπάρλου!

Διαβάστε για τα σούπερ στατιστικά της ΑΕΚ την 8ετία 1974-1981

Διαβάστε το θέμα πατώντας ΕΔΩ.

 

Σχόλιο

Του μήνυμα του Μπάρλου στους κατ’επίφαση επενδυτές931069

Ο Παναγιώτης Αλιατάς αναλύει την οπτική γωνία του αείμνηστου Μπάρλου απέναντι στην ΑΕΚ και τον αθλητισμό.

Διαβάστε το άρθρο του για τον θείο Λουκά πατώντας ΕΔΩ.

Αναμνήσεις

5Θείε… θα σε αγαπώ για πάντα…

Ο Νίκος Αγγελίδης θυμάται την εποχή που φιλοξένησε τον θείο Λουκά και τη σύζυγό του στη Νέα Υόρκη, το 1995, όταν ο πρόεδρος των προέδρων είχε τιμηθεί  από τον Σύνδεσμο Οπαδών ΑΕΚ της αμερικάνικης πόλης. Ο ιδρυτής και πατέρας του AEK LIVE φέρνει στη μνήμη του τις μαγικές στιγμές και τις ιστορίες που διηγήθηκε ο άνθρωπος που αφιέρωσε τη ζωή του στην ΑΕΚ, στα μέλη του Club, το οποίο έγραφε τότε τη δική του ιστορία

Διαβάστε το άρθρο του πατώντας ΕΔΩ.

 

Διαβάστε επίσης

Η ΑΕΚ του Μπάρλου (vid):  Δείτε το βιντεοαφιέρωμα για τον μεγάλο Λουκά Μπάρλο

Ο Μπάρλος για τον Νικολαΐδη: Διαβάστε τί είχε δηλώσει ο Θείος Λουκάς για τον Ντέμη στην τελευταία του συνέντευξη τον Οκτώβριο του 1998

Όταν ο Λουκάς Μπάρλος μιλούσε για τον Δημήτρη Μελισσανίδη και του καταλόγιζε ιστορικές ευθύνες:«Έβγαζα το καπέλο στον Μελισσανίδη, αλλά είναι υπόλογος στην ιστορία της ΑΕΚ»

Η τελευταία συνέντευξη του Λουκά Μπάρλου


Comments are closed.