ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΔΩ e-mail: aeklivegr@gmail.com

EDITORIALS

Το δίδυμο Ίβιτς-Καρέρα ανεβάζει τις προσδοκίες…

Published

on

Πέραν των προσθηκών στο ρόστερ, την ολοκληρωτική αλλαγή στην εικόνα της ΑΕΚ την έφεραν ο Σέρβος με τον Ιταλό. Η ομάδα απ’ όταν εντάχθηκαν στο δυναμικό της ο Ίβιτς και ο Kαρέρα, δείχνει να λειτουργεί σαν κανονικός ποδοσφαιρικός οργανισμός. Μια ματιά στον τρόπο που δουλεύουνε το αποδεικνύει.

Ο Ίβιτς τρέχει από τώρα τα σχέδιά του για του χρόνου. Ψάχνει το κατάλληλο προπονητικό κέντρο για το καλοκαίρι, αναζητά παίχτες, μιλάει με μάνατζερς και παράγοντες ομάδων. Θυμίζουμε ότι πριν λίγα χρόνια η ΑΕΚ τα άφηνε αυτά για τον… Ιούνιο. Τώρα φαίνεται πως υπάρχει μεθοδικότητα και συνέπεια στο χτίσιμο της ομάδας που θα μπει στο νέο γήπεδο σε 1,5 χρόνο.

Το ίδιο ισχύει και για τον Καρέρα. Ο Ιταλός έχει καταφέρει να θωρακίσει την ομάδα αμυντικά και να ξεδιπλώσει τις πολλές αρετές που ομολογουμένως έχουν οι παίχτες της επιθετικά. Παράλληλα στη μεσαία γραμμή κατάφερε να ξεκλειδώσει τον Κρίστιτσιτς, να αξιοποιήσει το πείσμα του Σιμάνσκι και να ανεβάσει και τον Σιμόες. Ο Ιταλός έχει μια ικανότητα να δίνει ευκαιρίες σε όλους του παίχτες, να στήνει την ομάδα σωστά ανάλογα με τον αντίπαλο και να κερδίζει αυτό που θέλει.

Η ΑΕΚ έχει μπροστά της δύο στόχους. Το κύπελλο και τη δεύτερη θέση. Η σιγουριά και η αλλαγή εικόνας που έφεραν τεχνικός διευθυντής και προπονητής δείχχνουν ότι μια θεωρητικά “χαμένη” χρονιά, μπορεί να καταλήξει θετικά για την ομάδα.

Όλα μπροστά είναι και εμείς πάντα δίπλα της…

 

ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΡΕΥΜΑ – ΑΕΚ LIVE

Δηλώνει ΑΕΚ απ' όταν θυμάται τον εαυτό του. Δηλώνει βαθιά ΑΕΚ από ένα ΑΕΚ-Ηρακλής το 2000 όταν ο θείος του τον πήγε πιτσιρίκι στο "Νίκος Γκούμας". Βλέπει στο Δικέφαλο Αετό τον πόνο της προσφυγιάς, την πάλη ενάντια σε κάθε κατεστημένο, τη γνήσια και ανιδιοτελή αγάπη.

Continue Reading
Advertisement