Το κράτος στην υπηρεσία της αγαπημένης του ομάδας!

0

Δεν μας κάνουν την παραμικρή εντύπωση ούτε και σοφότερους τα όσα τραγελαφικά γίνονται από τους κρατικούς μηχανισμούς με αφορμή την επιλογή της Ριζούπολης για να φιλοξενήσει τον τελικό του κυπέλλου

Ούτε η πρώτη φορά είναι που συμβαίνει κάτι τέτοιο, ούτε η τελευταία φορά θα ναι! Μόνο που αυτή την φορά υπάρχει μια διαφορά που άλλαξε τα δεδομένα για την ομάδα του Πειραιά, δεν έχει τον έλεγχο του παρασκηνίου στο ποδόσφαιρο!

Από την στιγμή λοιπόν που δεν έχει τον έλεγχο του ποδοσφαίρου προκειμένου σήμερα να διεξαχθεί ένας αγώνας 100% με τους όρους που θέλει εκείνος, κατάφερε να δημιουργήσει ένα πολεμικό κλίμα για την διεξαγωγή του τελικού κεκλεισμένων των θυρών σε ένα γήπεδο της Αθήνας!

Μιλάμε για την ομάδα η οποία δεν θέλει ο αγώνας να γίνει στην Ριζούπολη γιατί όπως τονίζουν είναι 100 μέτρα από το φυσικό γήπεδο της ΑΕΚ και επίσης δεν ήθελαν μέχρι χθες το ΟΑΚΑ γιατί είναι η έδρα της ΑΕΚ αλλά πρότειναν ως γήπεδο τελικού το “Γ. Καραϊσκάκης”!

Τις τελευταίες ημέρες παρακολουθούμε απλά ένα θέατρο του παραλόγου με βασικό πρωταγωνιστή το αγαπημένο παιδί των αρχών, τον Ολυμπιακό και τις κρατικές αρχές!

Την Παρασκευή η περιφέρεια έστειλε την άδεια καταλληλότητας του γηπέδου της Ριζούπολης ενώ το Σάββατο ο Περιφερειάρχης εκδίδει ανακοίνωση και καλεί έκτακτη σύσκεψη γιατί…δεν είχε ενημερωθεί!

Την προηγούμενη Δευτέρα δεν υπήρξε η παραμικρή αναφορά σε πρόβλημα ασφάλειας για το γήπεδο της Ριζούπολης σε συνάντηση της ΕΛΑΣ με την ΕΠΟ, σήμερα η αστυνομία δεν μπορεί να διοργανώσει τελικό κεκλεισμένων των θυρών εντός Αττικής

Ενώ σε λίγη ώρα αναμένεται να ανακοινωθεί η απόφαση της περιφέρειας για την Ριζούπολη και να διεξαχθεί η έκτακτη σύσκεψη.

Και όλα αυτά επειδή θα διεξαχθεί ο τελικός με τους όρους που θέτει η διοργανώτρια αρχή με την ομάδα του Πειραιά να συμμετέχει για πρώτη φορά με την Νέα τάξη πραγμάτων.

Η ομάδα της ΑΕΚ έχει χρέος στην ιστορία της να απαντήσει στο γήπεδο. Να παρατάξει μια ομάδα που απλά θα νικήσει ποδοσφαιρικά και θα σκορπίσει στεναχώρια στο λιμάνι. Τόσο απλά, όπου θέλουν και όπως θέλουν, απλά νικήστε τους!


Comments are closed.