ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΔΩ e-mail: aeklivegr@gmail.com

ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ

Το μέλλον ανήκει σε αυτούς που ονειρεύονται

Published

on

Ήταν 21 Απριλίου του 2013 που έμαθα ότι οριστικά πέφτεις στην Γ΄ κατηγορία. Θυμάμαι τότε δεν έκλαψα. Δεν ήταν λύπη το συναίσθημα που με διακατείχε. Πολύ περισσότερο ήταν θυμός παρά οτιδήποτε άλλο.
Θυμός για αυτούς που σε είχαν φέρει σε αυτή την κατάσταση, που αφέθηκες μόνη και αβοήθητη, που θα ήταν αλλιώς τα πράγματα αν δεν σου έπαιρναν εκείνο το πρωτάθλημα μερικά χρόνια πριν και πολύ περισσότερο επειδή αυτή η εικόνα δεν σου άξιζε.

Γράφει ο Γιώργος Νικολάου από την Κύπρο

Μέσα μου όμως ήμουν σίγουρος για την μεγάλη σου επιστροφή εκεί που πραγματικά σου αξίζει. Ήξερα πως θα αναγεννηθείς μέσα από τις στάχτες σου και θα γινόσουν ξανά μεγάλη. Ποτέ δεν θα το έβαζες κάτω. Το ομολογούσε η ιστορία σου. Εκπροσωπείς τόσα πολλά… Δεν μπορούσες να το βάλεις κάτω.
Πέρασαν οι μέρες που βολόδερνες στα χωριά και σιγά σιγά μεγάλωνες. Το έβλεπα και περίμενα υπομονετικά. Το κύπελλο που συνοδεύτηκε με την άνοδο σου στην πρώτη κατηγορία ήταν το πρώτο κτύπημα. Προειδοποίηση ότι είσαι εδώ…

Μπορεί φέτος να προσπάθησαν να μειώσουν την επιτυχία σου, αλλά στα μάτια τα δικά μου είσαι κάτι περισσότερο από τίμια και άξια πρωταθλήτρια. Δεν φταις εσύ αν διέκοψαν κανένα παιχνίδι, ούτε αν μπήκαν σε αγωνιστικό χώρο με πιστόλι. Εσύ που το βράδυ κοιμήθηκες με άλλη βαθμολογία και ξύπνησες με άλλη… Εσύ ήσουν καθαρή και ας προσπαθούν να καλύψουν τα δικά τους λάθη με λάσπη.
Την φύλαγα υπομονετικά αυτή την φωτογραφία να ξέρεις. Από το πρωτοσέλιδο της 22ας Απριλίου του 2013. Ενός διαφορετικού πρωινού.

22 Απριλίου χθες και 5 χρόνια μετά με ανάγκασες να την θυμηθώ για να θυμίσω σε όλους πως η ζωή κάνει κύκλους. Δεν ήρθε τυχαία αυτή η ημερομηνία. Την διάλεξες για να μας θυμίζεις πως η ελπίδα δεν πεθαίνει ποτέ και πως το μέλλον ανήκει σε αυτούς που ονειρεύονται.

Continue Reading
Advertisement