Το μπούλινγκ δεν χωρά πουθενά, πόσο μάλλον στην ΑΕΚ!

0

Απαράδεκτα πράγματα συμβαίνουν το τελευταίο διάστημα με σχόλια υβριστικά σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης για παίκτες που φοράνε και ιδρώνουν την φανέλα της ΑΕΚ

Χθες βέβαια όλο αυτό το θέατρο του παραλόγου ξεπέρασε κατά πολύ τα επιτρεπτά πλαίσια που ήδη η κατάσταση είχε ξεφύγει αρκετό καιρό τώρα. Ορισμένοι ”φίλοι της ΑΕΚ” δημιούργησαν σελίδα στο Facebook στην οποία ζητούν να μην αγωνίζεται παίκτης που ανήκει στο ρόστερ.

Το ”φίλοι της ΑΕΚ” δεν το έβαλα σε εισαγωγικά τυχαία και ας δηλώνουν ότι υποστηρίζουν ΑΕΚ αυτοί που προχωρούν ή στηρίζουν τέτοιες ενέργειες… Ακούστε να δείτε κάτι κύριοι, η ΑΕΚ που ξέρω εγώ με το ανάστημά της μπορεί να αναστήσει την καρίερα του οποιουδήποτε. Η ΑΕΚ που έμαθα εγώ δίνει το χέρι σε αυτόν που είναι πεσμένος κάτω και χρειάζεται βοήθεια, δεν τον πατάει και άλλο στο λαιμό για να τον τελειώσει.

Το καταλάβατε;

Η ΑΕΚ είναι πολύ μεγαλύτερη από εσάς που περιμένετε ένα πέναλτι, μια κακή εμφάνιση μια αποβολή για να βγάλετε όλα τα κόμπλεξ που έχετε μέσα σας!

Όταν ένας παίκτης δεν είναι σε καλή ψυχολογική κατάσταση τον βοηθάς να ανέβει, ειδικότερα όταν είναι παίκτης ο οποίος έχει σακατέψει τα γόνατά του αγωνιζόμενος με την φανέλα που ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ αγαπάτε…

Και για να μην παρεξηγηθώ, άλλο η αγωνιστική κριτική, άλλο το υπέρμετρο κράξιμο

Γιώργος Στογιάννος

Facebook

Twitter

Ιnstagram

 


Comments are closed.