ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΔΩ e-mail: aeklivegr@gmail.com

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Το παιχνίδι… πίσω από τον Βράνιες

Published

on

Ο Vranješ δεν είναι παιδάκι 10 χρονών να είναι άμοιρος ευθυνών των όσων πράττει, λέει και σκέφτεται. Όμως οι κινήσεις του είναι καθοδηγούμενες, υποστηριζόμενες και σχεδιασμένες από μανατζαραίους οι οποίοι έχουν μείνει στο απυρόβλητο από όλη αυτή την ιστορία.

Ερώτημα 1ο: Ο Βόσνιος είναι τρελός και (όπως διατυμπανίζεται και προωθείται πια, διότι αυτό “πουλάει”) το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι το χρήμα. Θα τα έκανε όμως όλα αυτά από μόνος του;
Ερώτημα 2ο: Έχει βρεθεί ή θα βρεθεί κάποιος να του πει ότι με τους ανθρώπους που τον συμβουλεύουν και εμπιστεύεται και διαπραγματεύονται αντ’ αυτού και, εν πολλοίς, ορίζουν την καριέρα του, έχει κοντέψει να την καταστρέψει;;; (αν δε το έχει ήδη κάνει;;;)

Και αυτό, κυρίες και κύριοι, είναι το επαγγελματικό ποδόσφαιρο, όπου τη μπάλα παίζουν και κουμάντο κάνουν οι μάνατζερ (μαζί με προέδρους, διαιτητές, υπουργούς αλλά όχι ποδοσφαιριστές)

Γιάννης Γεωργατζίκης

Με ρίζα από την Πόλη και παππού αθλητή της πρώτης ομάδας βόλεϊ της ΑΕΚ δεν θα μπορούσα παρά να είμαι παράφορα ερωτευμένος μαζί της

Continue Reading
Advertisement