ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΔΩ e-mail: aeklivegr@gmail.com

EDITORIALS

Tο πιάνο ακούγεται ξεκούρδιστο…

Published

on

Αδέρφια, η ΑΕΚ δεν έχει ατζέντα πράγμα ανεπίτρεπτο για οποιαδήποτε επιχείρηση

Δεν υπάρχει πλάνο. Όλα είναι στον αυτόματο πιλότο. Δεν ξέρω πως μπορεί να συνεχίσει αυτή η ΠΑΕ χωρίς σχεδιασμό. Το πράγμα έχει γίνει κουραστικό. Ακόμα και μεταγραφές να μην κάνει, πρέπει να το ανακοινώνει ξεκάθαρα και πρόωρα. Παίκτες που θέλει να δώσει ή που δε θέλει να ανανεώσει, επίσης πρέπει να τους ανακοινώνει. Είναι απαράδεκτο οι οπαδοί μας να έχουν πλήρη άγνοια.
Τι πράγματα πρωτάκουστα είναι αυτά; Θα φύγει-δε θα φύγει, θα μείνει-δε θα μείνει και στο τέλος φεύγει ο Λιβάγια έτσι απλά και χωρίς να έχουμε οικονομικά οφέλη. Τι ξεπεσμός είναι αυτός; Μα όταν δεν προσπαθείς να κρατήσεις και τον παιχταρά Λιβάγια (ασχέτως αν κάποιοι από τους οπαδούς δεν τον ήθελαν), τότε βράστα. Και να μας είχαν έναν αντι-Λιβάγια στην ατζέντα θα ήταν όλα καλά. Εδώ όμως συμβαίνει κάτι τρελό που δεν έχει λογική.
Το “πιάνο” ακούγεται ξεκούρδιστο και κάποιος πρέπει να το κουρδίσει. Για το όνομα του Θεού πια!!! Κρίμα τον παίχτη ρε αδέρφια!

Υ.Γ.
Γεια σου ρε Λιβάγια στο καλό να πας και σε ευχαριστούμε που μας πρόσφερες τόσες όμορφες στιγμές στην ΑΕΚ. Για πολλούς από εμάς θα μείνεις αξέχαστος… γιατί ήσουν και είσαι παιχταράς!

Με ρίζα από την Πόλη και παππού αθλητή της πρώτης ομάδας βόλεϊ της ΑΕΚ δεν θα μπορούσα παρά να είμαι παράφορα ερωτευμένος μαζί της

Continue Reading
Advertisement