Το VAR πολύ της θλίψεως γεννά γαυροφροσύνη…

0

  • Το τελευταίο διάστημα διαπιστώνουμε ολοένα και περισσότερο την θρασύτητα ορισμένων αλλά και την αδιαφορία κάποιων άλλων.. στα ποδοσφαρικά δρώμενα, η κατάσταση λίγο πολύ αναμενόμενη για την αγαπημένη μας ομάδα τηρουμένων πάντα των αναλογιών αλλά και των συνθηκών, βλέπε πλέη οφ και Καρντόσο αντιστοίχως..
  • Κρεπάλης ξεκίνημα στα στρατόπεδα των γαύρων του ΟΛΠ και του ΟΛΘ.. το βιεηαρ..εργαλείο δημιουργίας εντυπώσεων και πιο σωστά αλλοιώσεων.. στην υπηρεσία του πολίτη κυρ-Σάββα και στην υπηρεσία του οπλίτη κυρ- Σαββίδη.. 
  • Και το χειρότερο.. ο τίγρης βρυχάται στο mute.. λογικό ή παράλογο, η διοίκηση θεωρώντας τη χρονιά χαμένη ελέω Καρντόσο και Λύμπε.. έχει αφήσει ενσυνείδητα την ομάδα με εμφανείς ελλείψεις στο ρόστερ και απροστάτευτη.. έρμαιο των ορέξεων της εγκληματικής οργάνωσης και των νεόπλουτων ας γουέλ ας των καραγιόζηδων αλβανοαιγύπτιων δανεικών του κάθε μαντραπήδα.. σε βούρκους όπως το ΜαντριΓάλ.. 
  • Και δεν λέω.. καλή η νέα σκεπαστή, αρκεί να έχεις κάτι να σκεπάσεις.. το στέγαστρο λένε θα γίνει από ειδικό υλικό σαν αυτό του Allianz Arena.. θα διαφημιστεί ξανά προσεχώς η λαμαρίνα.. στην επόμενη στραβή – βλέπε Καραϊσκάκη.. γιατί η λαμαρίνα, η λαμαρίνα όλα τα σβήνει…
  • Εν τω μεταξύ, καλά που κέρδισε ο Μάρτινς το παράρτημα Καρυπίδη γιατί ο νέος Μουρίνιο δεν θα έκανε όχι παρέλαση την 28η Οκτώβρη.. ούτε κάθετη πασαρέλα στο GNTM..
  • Ο Ευρωθίασος ξεκίνησε τις παραστάσεις και μετά την μίνι ανατροπή με το φάντασμα της Τότεναμ, έφαγε τριάρα από τους Σέρβους αδέρφια μας.. και σκέφτεται να μη κατέβει με Μπάγερν που έριξε 7άρα στην ίδια Τότεναμ.. Με χαρά τον προσμένουμε στο Μόναχο..
  • Και μιας που μιλάμε για Μόναχο και το Νταχάου είναι μια τσιγαριά δρόμος.. να δώσουμε συγχαρητήρια σε αυτούς που έδωσαν άδεια λειτουργίας στο αποτεφρωτήριο στη Ριτσώνα.. ούτε ιερό ούτε όσιο.. η ομοιότητα με τους αδολφικούς φούρνους αμίλικτη.. ακούς εκεί να παίρνει λεφτά η Εκκλησία για κηδείες.. Στάχτη και Burberry!
  • Κοιτώντας τις λύσεις στα χαφ της ΑΕΚ στο ματς με τον οπλίτη, έρχεται στο νου το γνωστό τραγούδι.. Που να βρω ενα Μπουχαλάκη, να μου πει πως μ’αγαπάει στ’ αλήθεια.. από την άλλη βλέπεις το αέρινο περπάτημα του Μπίσεσβαρ και θαρρείς πως βλέπεις το θρύλο των Μπολσόι Γιούρι Γκριγκαρόβιτς..

 

 • Η σημερινή εικόνα της Ελληνικής κοινωνίας αποτυπώθηκε στο ατυχές περιστατικό που συνέβει στο γήπεδο της Καλαμαριάς.. όπου ο σκατόμαγκας πάει πισώπλατα πάντα.. και σπρώχνει τον ηλικιωμένο φίλαθλο της Καλαμαριάς με αποτέλεσμα αυτός να χτυπήσει θανάσιμα στα σκαλοπάτια της εξέδρας.. Η δε εικόνα του Ελληνικού ποδοσφαίρου αποτυπώθηκε στο κατς του βούρκου της Λάρισας.. 

 

Ο ΠαRάσιτος..

Υγ. Ούτε γη, ούτε νερό στους φονιάδες των λαών του Βόλου.. Αχιλλέα ποΜπέο go home.. Ραντεβού στα τσιπουράδικα..


Comments are closed.