Βγάλε τη γλώσσα σε όσους βγάζουν γλώσσα…

0

Έτσι όπως τα έφερε η ζωή και το… CAS η ΑΕΚ έχει μπροστά της τρεις τελικούς. Έναν σήμερα με τον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ και άλλους δύο με τον Ολυμπιακό, έναν στον Πειραιά και έναν στη Ριζούπολη.

Δε χαρίστηκε ποτέ κάτι σε αυτή την ομάδα για να της χαριστεί και τώρα. Ό,τι κερδίσει πρέπει να το κερδίσει μέσα στο γήπεδο. Αν μπορεί καλώς. Αν όχι και πάλι καλώς. Αντίθετα, άλλοι κατηγορούσαν την ΑΕΚ ως χάρτινη και πριν λίγες ημέρες κυκλοφορούσαν πρωτοσέλιδα που παρακαλούσαν τo CAS να τους δώσει πίσω τους βαθμούς μπας και δούνε για πρώτη φορά στη ζωή τους το σεντόνι.

Επειδή λοιπόν η ομάδα δε γεννήθηκε χθες, αλλά έχει στο ρόστερ της παίχτες που έχουν ζήσει στο πετσί τους όλο το επικοινωνιακό κατασκεύασμα του “μεγάλου” ΠΑΟΚ, αυτό που απαιτείται σήμερα είναι να βγει νεύρο και ψυχή.

Γιατί σήμερα παίζουμε με αυτούς που χωρίς κανένα λόγο μας έλεγαν “κλέφτες” και “χάρτινους”. Με αυτούς που μας πήραν ένα κύπελλο με δύο μέτρα οφσάιντ. Παίζουμε με αυτούς που σε δύο χρόνια προσπάθησαν να χτίσουν ό,τι έχτισαν οι γαύροι σε 20 χρόνια. Και μάλιστα με τα ίδια μέσα. Προκλητικές διαιτησίες, μπούκες προέδρων, μιντιακοί στρατοί, ομάδες παραρτήματα, πολιτικές διασυνδέσεις, διασώσεις από το κράτος, είναι λίγα από τα πεπραγμένα.

Δε θα πούμε άλλα. ΑΕΚ κάνε αυτό που πρέπει σήμερα για τον κόσμο σου.

ΥΓ. Το χρωστάς και σε αυτό το ωραίο τυπάκι που οι μπάτσοι το καταδίκασαν στην αιώνια σιωπή. Δώσ’ του χαμόγελο εκεί ψηλά. Μπιλάρα παίζει η ΑΕΚάρα σήμερα…

 

ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΡΕΥΜΑ – ΑΕΚ-LIVE

Νικόλας Κολυτάς


Comments are closed.