ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΔΩ e-mail: aeklivegr@gmail.com

NON AEK

Βγαίνουν στο δρόμο… πάλι οι αντίκες!

Published

on

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
21η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΑΘΗΝΑΣ
14 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2018

Ελάτε να καλωσορίσουμε το νέο έτος την Κυριακή 14/1/18 στη καθιερωμένη μας Συνάντηση Αθήνας στο Καλλιμάρμαρο Παναθηναϊκό στάδιο. Όπως πάντα, τα αυτοκίνητα θα συγκεντρωθούν στις 10:00 το πρωί στο Παναθηναϊκό Στάδιο και θα παραμείνουν στο χώρο για τέσσερις περίπου ώρες, δίνοντας έτσι τη δυνατότητα στο κοινό να θαυμάσει τα πανέμορφα ιστορικά αυτοκίνητα, στρατιωτικά οχήματα και μοτοσικλέτες, ηλικίας από 30 έως 90 ετών, με τον ιδιαίτερο χαρακτήρα τους και την γοητευτική παλαιά τεχνολογία που τα καθιστά μοναδικά αντικείμενα της πολιτιστικής μας κληρονομιάς.

Η Συνάντηση Αθηνών είναι μια δημοφιλής στατική εκδήλωση η οποία θα πραγματοποιηθεί για 21η συνεχόμενη φορά, είναι η πρώτη εκδήλωση της χρονιάς και σηματοδοτεί την έναρξη της νέας σαιζόν.

Ετοιμάστε τα αγαπημένα σας οχήματα, γυαλίστε τα και ελάτε. Σας περιμένουμε
Το κόστος συμμετοχής είναι 20€ για τα αυτοκίνητα και 10€ για τις μοτοσικλέτες. Όπως πάντα, μέρος των εισπράξεων θα διατεθεί σε φιλανθρωπικό ίδρυμα.

Με ρίζα από την Πόλη και παππού αθλητή της πρώτης ομάδας βόλεϊ της ΑΕΚ δεν θα μπορούσα παρά να είμαι παράφορα ερωτευμένος μαζί της

Continue Reading
Advertisement