Ξανά …ασπρόμαυρη τσόντα!

0

Ξεπέρασαν και την «Σειρηνάκι Φιλμς» οι παραγωγοί της ΚΕΔιαιτησίας Sex , με τον διορισμό Ελβετού από το ποδοσφαιρικό…πορΝΙΟΝ της Ουέφα και τον VARβατο μποαοκτζή , Τάσο Σιδηρόπουλο, απανωτά μετά το … «αυστηρώς ακατάλληλον» , κατά τον «βιασμό» του αποδεκατισθέντα ΄Αρη, στην κοντινομεσύκτια προβολή στην Τούμπα!

• Η ΑΕΚ μετά κι από το …αιώΝΙΟΝ αίσχος, που παίζεται σε βάρος της , σε κατασκότεινα πλατώ , πρέπει να εμφανιστεί στο Μαρούσι, όχι «με υψωμένα χέρια και ανοικτά πόδια», αλλά με ντούρους «11 Βράνιες» κι άλλους τόσους φουστανελοφόρους τσολιάδες «Λιβάγιες»!

Τσάμπα μελάνι έχυσε ο ΦΡΙΞΟΣ ΚΩΝΣΤΑΣ, γράφοντας χθες στο «ΑΕΚ Live», προς την ηγεσία της ΠΑΕ , να μη υποταχθεί στην ΚΕΔικτατορία των Φούσεκ-Περέϊρα- Χούμπελ, για να δεχτεί διαιτητές, όπως οι Γερμαναράδες «Τράϊβερς και Στέγκεμεν» , ούτε «Σιδηροπουλέους». Η συμμορία «μας έγραψε» ό-λ-ο-υ-ς «Ιβανοπρεπώς»!

@@@ Τι να πούμε και τι να γράψουμε τί; Αφού η συμμορία «μας γράφει» με το πιο ασπρόμαυρο μελάνι και απαντάει με τον πιο … «τσοντέ» τρόπο στα προειδοποιητικά κείμενα-μηνύματα μας, προς την ηγεσία της ΑΕΚ, όπως χθες με το ευρύτατα επιδοκιμασθέν : « S.O.S. μη δεχτείτε, για το ματς της Κυριακής, τον ορισμό ούτε λαμογιο- Γερμαναράδων, όπως οι του περσινού κυπελλικού τελικού, Τράϊβερς και Στέγκεμαν (ο δεύτερος απόλυτα βολικός για «ειδικές αποστολές», επέστρεψε στον τόπο του εγκλήματος, κατά το πάο-οσφπ 1-1). Ούτε «Σιδηροπουλέους», όπου ο μπαοκτζής Τάσος προέρχεται από τον νωπό «βιασμό» του αποδεκατισθέντα ΄Αρη, στο κοντινομεσονύκτιο τοπικό ντέρμπι στην Τούμπα»!

@@@ ΘΑΡΡΕΙΣ και παροτρύναμε τον Δημήτρη Μελισσανίδη για το εντελώς αντίθετο. Και η τρόϊκα Φουσέκ-Περέϊρα- Χούμπελ της ΚΕΔικτατορίας , σε συνεννόηση με …το πορΝΙΟΝ της ουέφα διόρισε , γι΄αυτή την Κυριακή, στο αμαρουσιώτικο «πλατώ», όμοιο του οποίου αμφίβολο, αν διαθέτει …η «Σειρηνάκι SEX» , τον 38χρονο Ελβετό, Στέφαν ΚΛΩΣ(Α)ΝΕΡ , με τους συμπατριώτες του, Ζούρχερ και Ζγκράγκεν για τους β΄ρόλους. Από τα ονόματα τους γίνεται αντιληπτό , πως ναι μεν δεν είναι γηγενείς Γερμαναράδες, αλλά ότι έχουν ρίζες γερμανοαυστριακές.


– Και το ακόμη πιο ,πολύ πιο, ιδιαίτερο; Ο «Κλόσνερ» έχει ξαναπαίξει τον παόκ (!) στο 3-1 με την Φιορεντίνα, στις 24 Νοεμβρίου 2016! ΄Ητοι γνωστός-γνωστότατος με «τα τσακάλια» του Ιβανιστάν! Δεν θα χρειαστεί ο «συμπολίτης» του διαβολο-Τεό Θεοδωρίδη να ψάχνει για τις φυσιογνωμίες των «μπαοκίων» , μάλιστα αν αναζητήσει τον Πορτογάλο Βιείρινια , κάλλιστα θα μπορέσει να τον συναντήσει στον άχανή διάδρομο του οακά, όπου μάλλον θα περιφέρεται , κατά το πρότυπο του «κυρ Σάββα»… ΄Ισως να του προμηθεύσει ο πολυεκατομμυριούχος Ατζελίνο αντίγραφα των φωτογραφιών Λιβάγια και Βράνιες, για «να κιτρινιστούν», με κάρτα, από …την προθέρμανση!
– Τονίζουμε, πως την τακτική με τον διορισμό ξενόφερτου υποχειρίου , εφαρμόζεται από τους «εγκέφαλους», που είναι εγκατεστημένοι, στο… «αιώΝΙΟΝ» αίσχος της ουέφα, όχι για πρώτη φορά, μέσω του Ελβετού. Γνώριμο της ποδοσφαιρικής Ιβανοχούντας έχουν χρησιμοποιήσει και σε άλλα ματς, κόντρα στην ΑΕΚ, την χωρίς ούτε μία νίκη, με αλλοοδαπό διαιτητοϋποκείμενο, κατά την τελευταία διετία-τριετία. Ουδέν το τυχαίο, το συμπτωματικό. Και σε αυτό το σημείο να επικαλεστούμε θέμα, που έχει γράψει Θεσσαλονικέας πολύ έμπειρος «ασπρόμαυρος» ρεπόρτερ, στο gazzetta g.r .΄Οτι «Ο ΠΑΟΚ έχει ασχοληθεί από το 2006 με την ανάληψη των ηνίων για την κυριαρχία, στο παρασκήνιο του ελληνικού ποδοσφαίρου»! * ΄Ε, βρέ, παντέρμα ΑΕΚ , ροχαλητοϋπνο πούχεις ρίξει- και συνεχίζεις, μια και στην πλάτη σου δεν έχεις το παραμικρό στήριγμα ούτε από την ενδοχώρα, ούτε από το εξωτερικό…

ΚΑΙ ΤΟΝ… ΤΑΣΟ «ΣΙΔΗΡΟ-ΣΦΥΡΙΧΤΡΟΦΡΑΚΤΟ» ΙΠΠΟΤΗ!
@@@ Από την προπερασμένη Δευτέρα, ήξεραν στην Θεσσαλονίκη, ότι το παόκ-΄Αρης θα το διαιτήτευε ο Τάσος, ο «Σιδηροσφυρικτόφρακτος» Ιππότης. Αυτός ήταν και ο ένας λόγος, που ο Θεόδωρος Καριπίδης , επέμενε με όλη την δύναμη της φωνής του, ζητώντας, από την τροϊκανική ΚΕΔ να ορίσει ξένους. «Τον έγραψαν»…όπου κι εμάς, για το προφητικό κείμενο μας! Τούριξαν «καταφελιά» του «κίτρινου» ποδοσφαιρικού «θεού του πολέμου», με την επιβολή του «νέου Κύρου Βασσάρα». Κι έπαθε τελικά ό,τι έπαθε, σε ένα ματς , που προηγήθηκε δύο φορές και θα έφευγε νικητής, αν ο «Τασό» δεν απέβαλε σκανδαλωδώς τον Βραζιλιάνο Σάσα (71΄) κι αν δεν παρέτεινε το β΄ημίχρονο, ως …σε «γ΄ημίχρονο», για να εξασφαλίσει το αήττητο η ομάδα του Σαββιδιστόφ-από το Ροστόφ!

@@@ ΑΡΧΕΣ αυτής της εβδομάδας ο ξινομούρης Μέλο , μελόδραματικός Περέϊρα, σε συγκέντρωση διαιτητών Σούπερ Λίγκας 1, γνωστοποίησε, ότι στο VAR θα τοποθετούνται … και ΄Ελληνες!
– ΄Επρεπε να ήμασταν …ο Μάντης Κάλχας, για να διακρίναμε, μέσα από αυτή την γνωστοποίηση του Παρκο-Γουδιστή Πορτογάλου, πως το «συνδικάτο» (υπό την Μικράς Ασίας 1 ,το «Κόκκινο σπίτι» της Θεσσαλονίκης και το «Μακεδονία Παλάς» ) είχε αποφασίσει ήδη για το πλασάρισμα ή το καπέλωμα του Ελβετού,με τον μόνιμο (κατά της ΑΕΚ) «12ο παίκτη του μπαόκ»!
– Αντί μια τιμωρία, έστω για τα μάτια του κόσμου , στον οικτρά αποτυχημένο του τοπικού ντέρμπι, η ΚΕΔικτάτορες όρισαν αμέσως-απανωτά στο πιό δύσκολο εφετινό παιχνίδι του κιβδηλοαήττητου τεχνητονταμπλούχου! Ούτε τα προσχήματα τήρησαν, ούτε σεβάστηκαν τα 9,5 εκατομμύρια των Ελλήνων , που δεν είναι με την ομάδα , η οποία κατά τα δύο-τρία τελευταία χρόνια «σπρώχνεται» με χέρια, με πόδια, με μπουλντόζες, με τάνκερ, με αεριωθούμενα, με πυραύλους και με όλων των ειδών τα τεχνάσματα, προκειμένου να κατακλέβει, ακόμη και πιστολοτρομοκρατώντας, την ΑΕΚ, την μο-να-δι-κή, που ανθίσταται με τόση αποφασιστικότητα, με τόση ρόμη, με τόσο ιερή «Αγια-Σοφιανή» πίστη!

@@@ Ο ΑΠΑΙΣΙΟΣ, διαιτητικά, υποστηρικτής, αγωνιστικοπροστάτης , σφυριχτροφύλακας του ποδοσφαρικά «σάπιου κρατιδίου της Τούμπας», αυτή την Κυριακή ανέλαβε τον …VARύ ρόλο, που είχαν στον περσινό τελικό οι Γερμαναράδες. Με συνεργάτη του, στο AVAR , τον ίδιο σαν κι αυτόν, μόνιμο συνταξιδιώτη του στο εξωτερικό, Κωσταρά. Τα πάντα-όλα προετοιμασμένα, κανονισμένα. ΄Οπως κάθε φορά , όταν παίζεται σε επανάληψη , στα αμαρουσιώτικα πλατώ, το «αυστηρώς ακατάλληλο» έργο, με τους ίδιους και τους ίδιους «πρωταγωνιστές»…

…ΕΠΙΛΟΓΟΣ: Οπότε, εσύ ΑΕΚ, τι κάνεις πάλι; Εμείς ξέρουμε , ότι μόλις μία σεζόν, πριν να μετακομίσεις στο Νεο-Φιλαδελφειώτικο «Πατριαρχικό Ναό» σου 1) ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ να σηκώσεις τα χέρια και να ανοίξεις τα πόδια, σε ατιμωτική παράδοση και αποδοχή της ξανά σχεδιασμένης, με κάθε λεπτομέρεια, «Γκουσγκούνιας» διαιτητοτσόντας… Και 2) Π-Ρ-Ε-Π-Ε-Ι να μπεις στο τερέν, όσο «κατασκότεινο» κι αν είναι πάλι, όπως ήταν στις 8 Μαίου 2019, με …ΝΤΟΥΡΟΥΣ «11 Βράνιες» κι άλλους τόσους …ΦΟΥΣΤΑΝΕΛΟΦΟΡΟΥΣ ΤΣΟΛΙΑΔΕΣ «Λιβάγιες»!
@@@ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ; ΄Αφησέ τα, στους χιλιάδες-και χιλιάδες αθλητικοπρεπείς, φιλαθλοτίμιους, πανελλήνια κορυφαίους, μοναδικούς, σε ύφος και ήθος, σε ανωτερότητα και λεβεντιά «ΕΝΩΣΙΤΟΠΑΔΟΥΣ»!

Φρίξος Κώνστας


Comments are closed.