ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ
Υπόθεση 2ου ημιχρόνου

Η ομάδα Κ15 της ΑΕΚ ηττήθηκε με 2-3 από την αντίστοιχη του Παναθηναϊκού στον εντός έδρας αγώνα για την 16η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Κ15 της Super League 2019-20 που πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Στάδιο Γαλατσίου
Μετά από ένα ημίχρονο χωρίς γκολ, ο Παναθηναϊκός προηγήθηκε 0-2 στο δεύτερο με τα γκολ των Καλοσκάμη (41′) και Σπαθάρη (46′). Η ΑΕΚ μείωσε με τον Σάββα Δεληγιαννίδη στο 48′, αλλά ο Παναθηναϊκός ανέκτησε προβάδισμα δύο τερμάτων με τέρμα του Παπατριανταφύλλου στο 50′. Η ΑΕΚ έφτασε και σε δεύτερο γκολ στο 67′ με τον Σάββα Γιαματζίδη, αλλά δεν κατάφερε να ισοφαρίσει.
ΑΕΚ (Γενναίος Καραχάλιος): Μπαλαμώτης, Ζαχαρόπουλος, Τσιαχματιώτης ζ55′ Ντελής) Γιαματζίδης, Σκιαδαρέσης, Κρουσελνίτσκι (74′ Δημητριάδης) Μούτσα, Γκίνη (55′ Σταματελόπουλος) Κλάψας (44′ Λούκας) Κοντάκης (74′ Κόκκας) Δεληγιαννίδης.