ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ
Η μόνη διοίκηση Ερασιτεχνικής, που δεν ασχολείται με τα Ερασιτεχνικά!!!

Άλλη μία παγκόσμια πρωτοτυπία βλέπουμε στην ΑΕΚ. Για πρώτη ίσως φορά στα χρονικά βλέπουμε μια διοίκηση Ερασιτεχνικής να μην ασχολείται με τα… Ερασιτεχνικά τμήματα αλλά μόνο με τη σύσταση ανωνύμων Εταιρειών!!!!
Είναι χαρακτηριστικό πως παρά τη σήψη όλων των τμημάτων της ομάδας, τα μόνα θέματα που συζητήθηκαν σήμερα ήταν η σύσταση ΠΑΕ και ΚΑΕ, ενώ όταν στο τέλος ρωτήθηκαν οι αρμόδιοι τι θα συμβεί με τα άλλη τμήματα, η απάντηση ήταν πως δεν γνωρίζουν και πως όλα θα συζητηθούν στην Τακτική Γενική Συνέλευση που φυσικά κανείς δεν γνωρίζει πότε θα οριστεί.
Στο μεταξύ οι έφοροι που με νύχια και δόντια κρατούν ζωντανά τα τμήματα, είναι αναγκασμένοι να περιμένουν και άλλο, μην γνωρίζοντας πόσες ομάδες θα εμφανίσει η ΑΕΚ τη νέα σεζόν!!!
Μπράβο σε όλους σας!


