ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΔΩ e-mail: aeklivegr@gmail.com

ΔΙΑΦΟΡΑ

Θέλετε να κρατήσετε τον Τζανετόπουλο στην ΑΕΚ κύριοι;

Published

on

1290064_0

Τα Ραμφίσματα Του Αετού (24-8-2015)

 

  1. Από τη στιγμή που δεν κάνεις αναπροσαρμογή στο συμβόλαιο και τη ρήτρα ενός ποδοσφαιριστή σαν τον Τζανετόπουλο, μοιάζει σαν να παρακαλάς να βρεθεί μια ομάδα να σου δώσει το 1,5 εκατομμύριο και να τον πάρει.

ramfismata214

  1. «Μην προσπαθείτε κάθε φορά που αλλάζει η κατεύθυνση του αέρα να αποδείξετε πόσο ΑΕΚ είστε. Οι περισσότεροι γνωρίζουν και έχουν αντιληφθεί ότι με τον τρόπο που λειτουργείτε μόνο ΑΕΚ δεν μπορεί να είστε» Άκης Ζήκος

 

  1. Ελπίζω κανένας να μη σταθεί παραπάνω από όσο αξίζει μια νίκη απέναντι στον Πλατανιά. Διπλό μέσα στην Ξάνθη, μία ομάδα που ένας εισαγωγέας αυτοκινήτων της έδωσε το όνομα της εταιρείας του και της άλλαξε ακόμα και τα χρώματα.

 

  1. Καθόμουν με μια παρέα: επιστήμονες του ποδοσφαίρου ανάλογης επάρκειας με τη δική μου, και βλέπαμε το ΠΑΟΚ – Ξάνθη. Κάποια στιγμή τους ρώτησα: Πως γίνεται ρε παιδιά να βλέπουμε ένα πράγμα που δεν βλέπεται; Ακόμα περιμένω απάντηση.

 

  1. Όχι ρε πονηροί κανένα πρόβλημα δε υπάρχει, μια χαρά είναι η τωρινή διοίκηση και με σούπερ οικονομική επιφάνεια γι’ αυτό όποιος αγαπάει την ΑΕΚ πρέπει να απαιτεί από τους συγκεκριμένους τους ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ και όχι ότι περισσεύει στα καλάθια της ποδοσφαιρικής αγοράς.

 

  1. Ευτυχώς πάντως που ο Ολυμπιακός δεν έχει φτιάξει ακόμα ομάδα Χάντμπολ… είναι πολύ καλοί!

  1. Εντάξει ρε σύντροφοι ΠΑΟΚτζήδες μην κάνετε έτσι. Μια στραβή ήταν. Θα έρθουν και οι άλλες, θέλει υπομονή… ο μεγαλομέτοχος να είναι καλά και όλα θα γίνουν.

 

  1. Ξέρετε ποια είναι η πιο δημοφιλής μόδα στο ελληνικό ποδόσφαιρο της εποχής των μνημονίων; Να πληρώνουν οι μπαμπάδες για να κάνουν τα καμάρια τους επαγγελματικά συμβόλαια, έστω και στη Φούτμπολ Λιγκ.

 

  1. Τασούλη Αυλωνίτη, για ρώτα αυτούς που σε έπεισαν ότι η καλύτερη επιλογή για την καριέρα σου ήταν η εταιρεία του Φαταούλ, τι γίνεται τώρα που στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, δεν είσαι ούτε τρίτη επιλογή; Ντα Κόστα, Σιόβα και Βούρο επέλεξε ο Σίλβα και έρχεται όπου να’ ναι και η λίστα του Τσάμπιονς Λιγκ…

 

  1. Προσέξτε… στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο τα πρόσωπα δεν διοικούν την ομάδα, διαχειρίζονται την εταιρεία (ΠΑΕ) που εκμεταλλεύεται την ομάδα…

 

  1. Είπαμε… ότι πληρώνεις, βλέπεις!

CNHoFE7WwAAGY2g

  1. Μας πήρανε χαμπάρι αδέλφια… Η Σεβίλλη λέει αμφισβητεί ακόμα και την ισχύ της ρήτρας του 1,5 εκατομμυρίου για τον Τζανετόπουλο, γιατί λέει το ποσό αυτό είναι υπερβολικό για τις πενιχρές αποδοχές που έχει ο ποδοσφαιριστής.

 

  1. Σχεδόν ολοκληρώθηκε η πρώτη αγωνιστική αλλά κάτι δεν μου κολλάει καλά: ενώ όλες οι ομάδες έχουν ξεκινήσει επίσημα ματς ο Ολυμπιακός συνεχίζει να παίζει ακόμα φιλικά προετοιμασίας.

 

  1. Βγάζω το καπέλο μου στον Δέλλα, γιατί είχε το σθένος να κρίνει με καθαρά αγωνιστικά, ποδοσφαιρικά κριτήρια, αφήνοντας την μεταγραφή (εγγύηση για το κέντρο της άμυνας) εκτός 18άδας.

 

  1. Καμιά φορά φίλοι μου με ρωτάνε γιατί αφήνω κάποιους να σχολιάζουν εντελώς ανυπόστατα κάτω από τις αναρτήσεις μου στο Facebook… απλά τους αφήνω να γράφουν σεβόμενος την ανάγκη τους να πιστέψουν οι ίδιοι αυτά που γράφουν.

 

  1. Φανατική οπαδός του «Τίγρη» φοράει τρισδιάστατη φανέλα του!

11920478_10207251057213737_752376530_n

  1. Α ρε Ασλανίδη να μη βάζεις πέντε φράγκα παραπάνω… θα χάσουμε το πρωτάθλημα από μια ομάδα που παίζει με βασικό επιθετικό τον Φινμπόγκασον και σκόρερ τον Μπουχαλάκη.

 

  1. Ξέρεις τι είναι αυτός που προεκλογικά έλεγε ότι θα επιστρέψει την 13η σύνταξη και όταν έγινε κυβέρνηση έριξε την κατώτατη σύνταξη από τα 500 στα 396 ευρώ, να είναι στις προεκλογικές δημοσκοπήσεις πρώτος στις επιλογές του εκλογικού σώματος;

 

  1. Σκέψεις, όνειρα, συναισθήματα και επιθυμίες… Και όλα αυτά με αφορμή ένα παιχνίδι της ΑΕΚ με τον… Πλατανιά…

 

  1. Ελπίζω αυτά που ακούω ότι μαζί με τη Λάρισα, τον Ολυμπιακό Βόλου και την Ξάνθη, για τον Δημήτρη Παπαδόπουλο ενδιαφέρετε και η… ΑΕΚ, να είναι αστεία και παιχνίδια των μάνατζερ… έτσι;

 

  1. Τι μου θύμισες ρε Γκάλο;

  1. Τι έγινε ρε παιδιά με την τεράστια, την τρομερή, την πέρα από κάθε φαντασία συμφωνία με την Jeep; Πήρατε τουλάχιστον κάνα ψιλό ή είναι βαρβάτο το κανόνι. Μην ξεχάσετε εν όψη την νέας σεζόν να κάνετε καμιά γιορτή να τιμήσετε τους χρυσούς χορηγούς.

 

  1. Αυτός ο Θέσαρ Άρθο πότε ακριβώς θα κάνει τη διαφορά στην άμυνα;

 

  1. Βλέποντας τον ΠΑΟΚ με την Ξάνθη εμφανίστηκαν μπροστά μου όλα τα αντικειμενικά άρθρα για το θαύμα του Ιβάν Σαββίδη, του Φρανκ Άρνεσεν και του Τούντορ.

 

  1. Όταν μας έλεγαν ότι στα τέλη Αυγούστου μπορεί να προκύψουν ευκαιρίες για μεταγραφές αυτό εννοούσαν; 31χρονους στόπερ που δεν προσαρμόστηκαν στην Ελλάς Βερόνα και δεν υπολογίζονται;

 

  1. Όπως βλέπετε και στην εικόνα κατάμεστο ήταν το Καραϊσκάκη στην πρεμιέρα με τον Πανιώνιο. Κι αν δεν ήταν κόκκινα τα καρεκλάκια θα το βλέπατε καλύτερα.

CNHUqXZWIAANIHE

  1. Τριφιλλάρα παίξε λίγο μπάλα, θα σε αποκλείσει και η Καμπάλα!

 

  1. Σεβίλλη και Ίντερ ενδιαφέρονται για τον Τζανετόπουλο… Πάλι καλά που δεν παίξαμε κανένα άλλο σοβαρό φιλικό!

 

  1. Νομίζω ότι μετά το 5-3-2 του ΠΑΟΚ μέσα στην Τούμπα με αντίπαλο την Ξάνθη, ο Ιγκόρ Τούντορ κερδίζει πανηγυρικά τον τίτλο: «Κροάτης Σούλης Παπαδόπουλος».

 

  1. Ρε Τίγρη σε παραδέχομαι… μεταγραφή αεροδρομίου με 400 χιλιάρικα δεν έκανε κανένας ρε μάγκα! 

 

  1. Το νικητήριο γκολ στη φτώχεια, θα είναι η ανατροπή του συστήματος που την γεννάει. 

10346285_1117934901569758_1290778114833029714_n

  1. Μέχρι σήμερα είχαμε δει εξαιρετικά πράγματα από τον Γιόχανσον στον ανασταλτικό τομέα. Στο παιχνίδι όμως με τον Πλατανιά κατάφερε να περάσει δύο ασίστ. Μία στο 1-0 και άλλη μία στο 50 όταν ο Πλατέλλας πλάσαρε για να αποκρούσει ο Ολιμπά. Είναι δείγμα για το πόσο σημαντικό είναι τα αμυντικά χαφ να βοηθάνε και στη δημιουργία, κάτι που μερικοί εν έτη 2015 δεν το θεωρούν απαραίτητο.

 

  1. Ώρες είναι να μας πουν μερικοί ότι η μεταγραφή του Ντιντάκ Βιλά είναι σούπερ επιτυχία, γιατί ανέβασε τον ανταγωνισμό για να δούμε έναν εκπληκτικό Σοϊλέδη…

 

  1. Να πούμε δυο λόγια και για τον εξαιρετικό μεταγραφικό σχεδιασμό της ποδοσφαιρικής εταιρείας του Φαταούλ, που με καμιά εικοσαριά μεταγραφές το χρόνο, εδώ και πέντε σεζόν στην αριστερή πτέρυγα αγωνίζεται δεξιοπόδαρος ποδοσφαιριστής. Εκτός και το κάνουν για να στείλουν πολιτικό μήνυμα.

 

  1. Οι κήρυκες της ενότητας έχουν πάρει σβάρνα τα Social Media και με αφορμή τον θρίαμβο της πρεμιέρας κατακεραυνώνουν τους εχθρούς της ΑΕΚ που όλο το προηγούμενο διάστημα ζήταγαν την ενίσχυση της ομάδας, κάτι που αποδείχτηκε εντελώς άστοχο μιας και η ομάδα ήταν υπερπλήρης όπως αποδείχτηκε για να κερδίσει τον Πλατανιά. Φαίνεται εκεί εξαντλούνται οι απαιτήσεις των υπερασπιστών του καλού της ΑΕΚ.

 

  1. Το Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης είναι το γήπεδο που χρησιμοποιεί για έδρα της η Καλλονή και είναι γνωστό ως Ταρλάς. Για όσους δεν το ξέρουν, ταρλάς στα Τούρκικα σημαίνει χωράφι!!!

tarlas-23

  1. Έντονες ανησυχίες εκφράζονται από τους οπαδούς του Ολυμπιακού γιατί ο Πανιώνιος συνεχίζει να τους παίρνει όλους τους ταλαντούχους Έλληνες ποδοσφαιριστές. 

 

  1. Έξαλλοι είναι και στη διοίκηση της ΠΑΕ Ολυμπιακός που ένα πρώην δικό τους παιδί, ο σημερινός πρόεδρος της ΠΑΕ Πανιώνιος Χρήστος Δάρας, τους κλέβει συνεχώς ποδοσφαιριστές.

 

  1. Τα επιτελικά χαρίσματα ήταν ένα στοιχείο που δεν το είχαμε δει από τον Γιόχανσον μέχρι το παιχνίδι με τον Πλατανιά. Ευτυχώς που υπάρχουμε και εμείς οι εξειδικευμένοι ποδοσφαιρικοί αναλυτές και επισημάνουμε τέτοια θέματα για να διορθώνονται μέσα από τη δουλειά, οι υπόλοιποι ας προσέχουν τι γράφουν με κριτήριο να μη στεναχωριέται το αφεντικό.

 

  1. Δεν πωλείται ο ποδοσφαιριστής Τζανετόπουλος είπε η ΠΑΕ ΑΕΚ στην Σεβίλλη που τον ζήτησε δανεικό!

 

 

 

Παναγιώτης Αλιατάς

 

aliatas74@gmail.com

 

twitter

 

facebook

 

Continue Reading
Advertisement