ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΣΟΚ με Μπρέσεβιτς πριν την Κέρκυρα;

Πολύ πιθανό είναι το ενδεχόμενο να μην καταφέρει να αγωνιστεί στο σημερινό παιχνίδι Κυπέλλου με την Κέρκυρα ο επιθετικός της ΑΕΚ, Ιβάν Μπρέσεβιτς.
Ήταν που ήταν άπειρα τα προβλήματα απουσιών λόγω τραυματισμών στην ΑΕΚ, πλέον ήρθε να προστεθεί άλλο ένα εξίσου σημαντικό. Ο Κροάτης σέντερ φορ του Δικεφάλου ένιωσε ενοχλήσεις στο γόνατο στη χθεσινή προπόνηση της Ένωσης με αποτέλεσμα ο Τραϊανός Δέλλας να επιχειρήσει δοκιμή με τον Βασίλη Τσεβά στη γραμμή κρούσης και τον Χρήστο Αραβίδη στα άκρα.
Πλέον η συμμετοχή του Μπρέσεβιτς στον απογευματινό αγώνα με την Κέρκυρα για το Κύπελλο κρίνεται αμφίβολη μιας και υπάρχει πάντα ο φόβος υποτροπής. Βέβαια ο Κροάτης βρίσκεται στην αποστολή και αναμένεται την τελευταία στιγμή να ληφθεί η απόφαση από τον «Κολοσσό» για το αν τελικά ο Μπρέσεβιτς αγωνιστεί στο βασικό σχήμα ή έστω χρησιμοποιηθεί ως μια λύση από τον πάγκο της ομάδας.

