ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΔΩ e-mail: aeklivegr@gmail.com

ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ

Αγωνία για Καρυπίδη

Κοντά σε ακόμα μία τεράστια μεταγραφή η ομάδα Χάντμπολ της ΑΕΚ!

Published

on

Ο Χρήστος Καρυπίδης βρίσκεται κοντά στην ΑΕΚ, με το Δημήτρη Λαζόπουλο να θέλει να κλείσει τον παίκτη όσο το δυνατόν πιο γρήγορα.

karipidisΟ έμπειρος εξτρέμ θέλει να επιστρέψει μετά από χρόνια στην Ελλάδα και η ΑΕΚ είναι αδιαμφισβήτητα η καλύτερη επιλογή για να συνεχίσει την καριέρα του.

Η πορεία των διαπραγματεύσεων είναι σε πολύ καλό δρόμο και ελπίζουμε ο Καρυπίδης να φορέσει τα Κιτρινόμαυρα. Άλλωστε την επόμενη εβδομάδα θα παρουσιαστούν και τα εισιτήρια διαρκείας της επόμενης σεζόν και ο Λαζόπουλος θέλει τη στήριξη του κόσμου με τα οικονομικά ανοίγματα που πραγματοποίησε.

 

Μεγαλωμένος σε χρόνια που το να είσαι ΑΕΚ δεν είναι και το πιο συνηθισμένο πράγμα στον κόσμο. Άλλωστε γεννημένος το 1990 το πρώτο πρωτάθλημα που είδα από την ποδοσφαιρική ΑΕΚ ήταν το 2018. Χρόνια συνήθως αποτυχημένα, μίζερα αλλά με πολύ συναίσθημα και πάθος. Ένα πάθος που ολοένα και μεγαλώνει όπως το μεγαλείο της... Δεν είμαστε ΑΕΚ για τα εύκολα. Κάθε μέρα δίπλα της είναι και ένας άνισος αγώνας μεταξύ λύπης και χαράς. Και πολλή πολλή αγάπη.

Continue Reading
Advertisement