ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΔΩ e-mail: aeklivegr@gmail.com

ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ

Αχ ΑΕΚάρα μου…

Published

on

Την ήττα γνώρισε η ομάδα Χάντμπολ στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος από την Αναγέννηση Βύρωνα με 22-24. Ωραίο παιχνίδι από τους Μάγκες στην άμυνα, θέλουν χρόνο ακόμα. Καλά δείγματα από τον Δημοσθένους.

 

1150506Την ήττα στην πρεμιέρα της Α1 απέναντι στην Αναγέννηση Βύρωνα γνώρισε η ΑΕΚ. Οι Μάγκες σε ένα εξαιρετικό παιχνίδι με συνεχείς εναλλαγές στο σκορ δεν κατόρθωσαν στο φινάλε να σκοράρουν σε σημαντικές ευκαιρίες που είχαν και έτσι έμειναν με το… παράπονο.

Το παιχνίδι από την αρχή έδειχνε πως θα κριθεί στην τελευταία επίθεση. Οι δύο ομάδες πήγαιναν γκολ-γκολ σε όλη τη διάρκεια του πρώτου μέρους. Μόνο στο φινάλε του οι φιλοξενούμενοι πήραν προβάδισμα με 9-12, εκμεταλλευόμενοι ένα καλό διάστημα.

Στην επανάληψη η ΑΕΚ έκανε την αντεπίθεσή τη2ς. Στα πρώτα επτά λεπτά με σερί 5-1 επέστρεψε στο παιχνίδι, παίρνοντας κεφάλι στο σκορ με 14-13.

Από εκεί και μετά όλα κρίθηκαν στο τέλος. Η Αναγέννηση με μεγάλο πρωταγωνιστή το Μυλωνά πέτυχε κρίσιμα τέρματα, ανεβάζοντας τη διαφορά ακόμα και στα τρία γκολ δέκα λεπτά πριν το φινάλε. Οι Μάγκες αντέδρασαν και στο 28′ παραλίγο να φέρουν το παιχνίδι στα ίσια αλλά ο Βλαχοθανάσης κράτησε την ομάδα του μπροστά με εκπληκτική διπλή επέμβαση.

Τελικά η Αναγέννηση πήρε τη νίκη με 22-24 και ξεκίνησε με το δεξί το πρωτάθλημα. Η ΑΕΚ άφησε υποσχέσεις για τη συνέχεια, καθώς αν καταφέρει ως ένα βαθμό να αφήσει πίσω της τα προβλήματα μπορεί να κάνει κάτι καλό.

Εξαιρετικά δείγματα από το Δημοσθένους, θέλει δουλειά ο Μπάλας.

Βασίλης Αντωνίου

 

Μεγαλωμένος σε χρόνια που το να είσαι ΑΕΚ δεν είναι και το πιο συνηθισμένο πράγμα στον κόσμο. Άλλωστε γεννημένος το 1990 το πρώτο πρωτάθλημα που είδα από την ποδοσφαιρική ΑΕΚ ήταν το 2018. Χρόνια συνήθως αποτυχημένα, μίζερα αλλά με πολύ συναίσθημα και πάθος. Ένα πάθος που ολοένα και μεγαλώνει όπως το μεγαλείο της... Δεν είμαστε ΑΕΚ για τα εύκολα. Κάθε μέρα δίπλα της είναι και ένας άνισος αγώνας μεταξύ λύπης και χαράς. Και πολλή πολλή αγάπη.

Continue Reading
Advertisement