ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΔΩ e-mail: aeklivegr@gmail.com

ΔΙΑΦΟΡΑ

Ολυμπιακός: Η ομάδα που έχει αρχηγό τον γκόμενο της Φουρέιρα

Avatar photo

Published

on

foureira3

Τα Ραμφίσματα Του Αετού (6-2-2017)

 

 

  1. Ολυμπιακός: η ομάδα που έχει αρχηγό το γκόμενο της Φουρέιρα. Αυτοί είστε…

ramfismata214

  1. «Μην ξεχνάτε ότι όλα όσα έκανε ο Χίτλερ στη Γερμανία ήταν σύμφωνα με το νόμο…» Μάρτιν Λούθερ Κινγκ

 

  1. Στα χρόνια της τρελής εμπορευματικής ανάπτυξης του ποδοσφαίρου η ΑΕΚ έχει φτάσει σε τέτοιο σημείο ώστε διοικητικός ηγέτης, προπονητής και αρχηγός της ομάδας, στα μισά του πρωταθλήματος να λένε ότι πάμε για τη δεύτερη θέση και αυτό να θεωρείται νορμάλ, ρεαλιστικό και απόλυτα φυσιολογικό.

 

  1. «Να δω τι θα βρεις τώρα για να γκρινιάξεις;» μου έστειλε μήνυμα ένα φιλαράκι. Του απάντησα κατ’ ευθείαν: «Γιατί Αϊντάρεβιτς και όχι Γαλανόπουλος;»

 

  1. Αλήθεια στο φοβερό και τρομερό πρωτάθλημα της Πρέμιερ Λινγκ, δεν έχουν πρόβλημα που ο διάσημος Ισραηλινός ατζέντης Πίνι Ζάχαβι ελέγχει εδώ και πολλά χρόνια την Γουότφορντ; Παράλληλα ελέγχει και ένα σορό άλλους ποδοσφαιριστές που παίζουν αντίπαλοι με την Γουότφορντ… Όλα καλά;

 

  1. Σύντροφοι της ΕΡΤ. Ανακάλυψα και σας παρουσιάζω τη νέα κούπα του Νίκου Αγγελίδη. Να του κάνετε κάθε μέρα σωματικό έλεγχο για να μην την περάσει στο ραδιομέγαρο.

16406599_10155738450098098_6368277097188390871_n

 

 

  1. Εντυπωσιακή η ΑΕΚ με τη Βέροια. Εξίσου εντυπωσιακό ότι έβαλε πέντε γκολ χωρίς να σκοράρει ούτε ένα από τα σέντερ φορ της.

 

  1. Στο 77’ του αγώνα ΠΑΣ Γιάννενα – Παναθηναϊκός μπήκε ο Χατζηγιοβάννης στη θέση του Κλωναρίδη. Αν ξύπναγα σήμερα μετά από ένα μακροχρόνιο κώμα θα στοιχημάτιζα ότι ήταν αλλαγή του ΠΑΣ Γιάννενα.

 

  1. Εμένα θα μου επιτρέψετε να μην είμαι ενθουσιασμένος τώρα που διεκδικούμε με αξιώσεις την είσοδο μας στα πλέι οφ.

 

  1. Είμαστε τα παιδικά μας χρόνια, είμαστε η ανατροφή που έχουμε πάρει από τη μάνα μας.

C2jkYEsW8AYVIJf

 

 

  1. Ακόμα ένα μεμονωμένο περιστατικό. Ακόμα ένας μεμονωμένος θάνατος εργάτη στα περίφημα έργα υποδομής του Κατάρ που θα διοργανώσει το Μουντιάλ του 2022. Ένας μεμονωμένος θάνατος που ήρθε να προστεθεί σε μια «μαύρη αλυσίδα», που αφορά δεκάδες μεμονωμένους θανάτους εργατών και γενικότερα συνθήκες σκλαβιάς.

 

  1. Έβγαλε 47 εκατομμυριάκια, αποκλείστηκε χαλαρά από κάτι Ισραηλινούς που ούτε το όνομα τους δεν θυμάμαι, έδωσε 7 εκατομμύρια για μεταγραφές και φαταούλιασε τα υπόλοιπα 40. Λοιπόν ποιον γλεντάει ο Βαγγέλας; Εμάς ή εσάς αξιοθρήνητοι γαύροι; 

 

  1. Κατάρα και τροχοπέδη για το ελληνικό ποδόσφαιρο αποτελεί η μεγάλη φορολόγηση λένε πολλοί και διάφοροι. Να ρωτήσω κάτι; Το φορολογικό καθεστώς στη Δανία για παράδειγμα, προβλέπει επιβάρυνση 50% – 60% στις αποδοχές των επαγγελματιών ποδοσφαιριστών. Ποιός έχει καλύτερο ποδόσφαιρο, η Ελλάδα ή η Δανία;

 

  1. Με όλο το σεβασμό στους διοικητικούς ηγέτες της ΠΑΕ ΑΕΚ… ανταλλάξτε γραβάτες ή σακάκια.

16402745_1539660466063864_2682021711278842776_o

 

 

  1. Να πάρεις 85 εκατομμύρια για το 25% δεν το λες και άσχημο ντιλ…

 

  1. Κάποιοι παλιάνθρωποι, τώρα που είμαστε ένα βήμα από την άδεια της Δικέφαλος Α.Ε. θυμήθηκαν να μας πουν για το Γυναίκειο βόλεϊ που είναι με ενάμισι πόδι στην Α2 και για το Αντρικό βόλεϊ που μόνο με θαύμα θα ανέβει στην Α1. Κάντε μας τη χάρη ρε ρομαντικοί εχθροί της επιχειρηματικότητας.

 

  1. Τα επόμενα χρόνια ο ερασιτέχνης Παναθηναϊκός θα εισπράξει από την ΠΑΕ ποσό 1.056.215€, για την χρήση και την εμπορική εκμετάλλευση του «Απ. Νικολαΐδης». Άραγε τι έσοδα προβλέπονται για την Ερασιτεχνική ΑΕΚ που παραχωρεί ΔΩΡΕΑΝ την έκταση για την κατασκευή του γηπέδου της Δικέφαλος Α.Ε.; 

 

  1. Σε εξαιρετική κατάσταση τα γήπεδα που παρουσιάζουν το προϊόν τους οι τρομεροί επενδυτές του ελληνικού ποδοσφαίρου.

C2313A1XcAAzcjn

 

 

  1. Η υπόθεση της «Κάρτας Υγείας» λέει, προκάλεσε το ξήλωμα ολόκληρου του σαθρού συστήματος που καταδυνάστευε το ελληνικό ποδόσφαιρο. Ποιο ξήλωμα ρε παιδιά; Ο Γκαγκάτσης, βασικός κατηγορούμενος της υπόθεσης, λύνει και δένει στο παρασκήνιο για την νέα κατάσταση που έρχεται.

 

  1. Ο Μαρίνος Ουζουνίδης παρακάλεσε τη Νόβα να μαγνητοσκοπήσουν τη δήλωση: «θα αλλάξουν πολλά και θα γίνουν αυτά που πρέπει» να παίζει αυτόματα μετά το τέλος των παιχνιδιών, να μη περιμένει μες το κρύο για να το πει.

 

  1. Λέγεται πως ο Νίκος Παππάς δεν είναι και πολύ ευχαριστημένος από τον τρόπω που τον αντιμετωπίζει αγωνιστικά ο Πασκουάλ. Επίσης ακούγεται ότι ο Σφαιρόπουλος που τον γνωρίζει από τον Πανιώνιο πολύ θα τον ήθελε στον Ολυμπιακό. Αν λοιπόν θέλεις όντος να μπεις ανάμεσα τους πας και παίρνεις τον καλύτερο Έλληνα μπασκετμπολίστα, με μια από της πλέον συγκροτημένες προσωπικότητες στον ελληνικό αθλητισμό και χτίζεις την ομάδα πάνω του.

 

  1. Τόσο καιρό αναρωτιόμουν τι ρόλο έχει ο Σαραβάκος στον Παναθηναϊκό… για να σβήνει τα κεράκια τον έχουν.

C3w0ByNWYAAI7Fd

 

 

  1. Είναι αλήθεια ότι οι σχέσεις Μαρινάκη – Σαββίδη έχουν περάσει από το στάδιο «εχθρικές» στο στάδιο «τυπικές» με προοπτική να γίνουν «φιλικές»;

 

  1. Έχω χάσει και τους αγωνιστές ρεπόρτερ του Παναθηναϊκού και τις εξαιρετικές αναλύσεις τους για το καλύτερο ρόστερ των τελευταίων ετών, που δημιούργησε ο γίγαντας Στραματσόνι με λίγα σχετικά χρήματα.

 

  1. Είναι αλήθεια ότι μετά το κλείδωμα της πρώτης θέσης, η τάση που παρατηρείτε στο ελληνικό επαγγελματικό πρωτάθλημα είναι το κλείδωμα και της δεύτερης; Πάντα με τη μέθοδο της οικονομικής χούντας που δημιουργεί το ποδόσφαιρο της αγοράς.

 

  1. Σαν σήμερα 6 Φεβρουαρίου 2011, ο Γκάρι Μουρ πέθανε στον ύπνο του, ενώ βρισκόταν στην Ισπανία. «Άδεια δωμάτια – όπου μαθαίνουμε να ζούμε χωρίς αγάπη»

  1. Μετά την πιο μάγκικη νίκη της τελευταίας τριετία στο Λαύριο, ήρθε ακόμα μια ανάλογη με την Κύμη που έπαιζε χωρίς Ελ Αμίν, Αντεγκμπόγιε και τον Σχίζα που ήταν σε πολύ καλή μέρα να τραυματίζεται στο δεύτερο δεκάλεπτο. Εν αναμονή των μάγκικων νικών πρωταθλητισμού.

 

  1. Η ΑΕΚ δεν θα μεγαλουργήσει αν ο λαός της δεν πάρει τα κλειδιά της οικονομίας… Και ο λαός της ΑΕΚ δεν μπορεί να πάρει τα κλειδιά της οικονομίας αν ο ελληνικός λαός στο σύνολο του δεν πάρει τα κλειδιά της οικονομίας… Τα εξηγώ ωραία;

 

  1. Στον Ολυμπιακό θεωρούν ότι ο Νικολάου έχει όλα τα προσόντα για να εξελιχθεί σε διάδοχο του Σιόβα. Να βγει πρώτα να κάνει δηλώσεις για το μεγάλο ευεργέτη του Ολυμπιακού, της Ελλάδας και του πλανήτη ολόκληρου, Ευάγγελου Μαρινάκη και μετά μιλάμε.

 

  1. Έξω από το «Ολντ Τράφορντ» υπάρχει πάντα το ρολόι που δείχνει σταματημένο τον χρόνο στις 3:04. Ήταν η ώρα που σαν σήμερα, 6 Φεβρουαρίου του 1958, συνετρίβη το αεροπλάνο που μετέφερε την ομάδα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από το Μόναχο στην Αγγλία. 

304-320x400

 

 

  1. Μέχρι και για τους εξωγήινους μπορεί να σας πουν ότι φταίνε για να μην καταλάβετε ότι αυτό που φταίει είναι το σύστημα που τους ταΐζει. Το «ταΐζει» σχετικό… τους πετάνε κάνα ξεροκόμματο.

 

  1. Τα ιδιωτικά γήπεδα κατασκευάζονται με τραπεζικό δανεισμό. Τα ενυπόθηκα γήπεδα μένουν τυπικά ιδιοκτησία του επίσημου ιδιοκτήτη τους αλλά πρακτικά ανήκουν στην τράπεζα που έχει δώσει το δάνειο. Ο ιδιοκτήτης του γηπέδου είναι υποχρεωμένος να καταθέτει τα έσοδα του γηπέδου ή μέρος αυτών στην τράπεζα ως τόκο.

 

  1. Μεγάλα προβλήματα έχει δημιουργήσει ο Ουζουνίδης στους «δημοσιογράφους» της Καθεστωτικής Αλαφουζικής Μιντιοκρατίας που προσπαθούν να τον υπερασπιστούν. Την ίδια ώρα οι αντίπαλοι προπονητές κάνουν πάρτι.

 

  1. Σαν σήμερα 6 Φεβρουαρίου του 1963, γεννήθηκε στο Λαφαγιέτ της Ιντιάνα ο Αξλ Ρόουζ. Όλοι τον γνωρίσαμε σαν τον τραγουδιστή των Guns N’ Roses. «Καλώς όρισες στη ζούγκλα, κάθε χθες και πιο καλό, θα μάθεις να ‘σαι κτήνος, μες στη ζούγκλα ‘δω».

  1. Ο ειδικός πράκτορας που συνεργάζομαι και έχει ακτινογραφήσει όλους τους αργεντινούς ποδοσφαιριστές της Ευρώπης με διαβεβαίωσε ότι ο Αραούχο είναι ένας απίστευτος ποδοσφαιριστής που κινδυνεύει μόνο από τον εαυτό του. Το κακό είναι ότι μέχρι σήμερα στην καριέρα του ο εαυτός του τον νικάει συνέχεια.

 

  1. Η όποια διαφωνία είναι σεβαστή και γιατί όχι επιθυμητή αφού βοηθάει να αναπτύξουμε τις σκέψεις μας. Εκείνο που αδυνατώ να δεχτώ είναι την διαστρέβλωση και τη συκοφαντία.

 

  1. Τα ιδιωτικά γήπεδα ανήκουν μόνο επικοινωνιακά εκεί που νομίζει η κοινή γνώμη ότι ανήκουν. Γιατί ιδιοκτησία ενός ιδιωτικού γηπέδου είναι το δικαίωμα στα έσοδα που αυτό παράγει.

 

  1. Σαν σήμερα 6 Φεβρουαρίου του 1945, σε ένα μικρό χωριό το Nine Mile, του Saint Ann Parish, στη Τζαμάικα, γεννήθηκε ο Μπομπ Μάρλεϊ. «Απελευθερωθείτε από την πνευματική σκλαβιά. Κανείς, παρά μόνο εμείς μπορούμε να ελευθερώσουμε το πνεύμα μας».

  1. Οι πράκτορες μου με πληροφορούν ότι ο πρόεδρος της ΕΠΣ Θράκης κ. Μάνος Γαβριηλίδης, πρώην στενός συνεργάτης του Σαρρή και του Γκιρτζίκη, προσχώρησε στην παράταξη Γραμμένου. Ακόμα ένας συνάνθρωπος μας που κατάφερε να ξεφύγει από τον κόσμο του παρασκηνίου και της παρακμής και να έρθει στο φως της εξυγίανσης και της νέας εποχής μιας καθαρής και τίμιας επιχειρηματικότητας.

 

  1. Αποδοκιμασίες προς τους παίκτες του Παναθηναϊκού… Απόλυτη στήριξη στον ευεργέτη του Παναθηναϊκού Ιωάννη Αλαφούζο που ματώνει για την μεγάλη του αγάπη.

 

Παναγιώτης Αλιατάς

 

aliatas74@gmail.com

 

twitter

 

facebook

 

 

Continue Reading
Advertisement