Σας βαρεθήκαμε!

0

Επιτέλους σταματήστε αυτή την αηδία με τις ανακοινώσεις, τους κύκλους, τα τετράγωνα και τους ρόμβους! Αφήστε μας να χαρούμε τη μπαλίτσα, να απολαύσουμε τις ομάδες μας, να σχολιάζουμε ΜΟΝΟ την εμφάνιση των παικτών και να υπάρχουν στα παιχνίδια μόνο δύο ημίχρονο και όχι τρία, τέσσερα κ.λ.π.

Ευτυχής που η διοίκηση της ΑΕΚ έχει κρατήσει τη στάση που πρέπει και σε αυτό οφείλουμε να της βγάλουμε το καπέλο! Δείχνει μέσα στη σαπίλα πως υπάρχει το αυθεντικό, το αγαπησιάρικο, αυτό που κάθε οπαδός γουστάρει να βλέπει στην ομάδα του!

Δεν αγαπήσαμε τις ομάδες για τις ανακοινώσεις τους άλλωστε, αλλά για την ιστορία τους, τους παίκτες τους και όλα όσα αντιπροσωπεύουν στο μυαλό του καθενός!

Η ΑΕΚΑΡΑ δείχνει το δρόμο να προχωρήσουμε ένα βήμα μπρος, βγάζοντας από το μυαλό μας ποιος είναι στημένος, ποιος διαιτητής θα οριστεί και όλα αυτά που ΔΕΝ πρέπει να μας αφορούν. Όλοι εκ του αποτελέσματος θα κριθούν άλλωστε!

Η ΑΕΚ δεν χρειάζεται ούτε υιό Σαββίδη, ούτε Σάββα, ούτε Καραπαπά. Ο οργανισμός της ομάδας τους αποβάλει από μόνος του. Ομόνοια χρειάζεται που υπάρχει ύστερα από πολλά χρόνια και όλα θα έρθουν από μόνα τους!

Βασίλης Αντωνίου


Comments are closed.