ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΔΩ e-mail: aeklivegr@gmail.com

ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ

Αυτά περιλαμβάνει το φετινό summer camp!

Διαβάστε την ανακοίνωση του τμήματος φούτσαλ της ΑΕΚ για το τι θα περιλαμβάνει το φετινό summer camp που ξεκινά στις 17 Ιουνίου μέχρι τις 27 Ιουλίου:

Published

on

futsal1

Διαβάστε την ανακοίνωση του τμήματος φούτσαλ της ΑΕΚ για το τι θα περιλαμβάνει το φετινό summer camp που ξεκινά στις 17 Ιουνίου μέχρι τις 27 Ιουλίου:

«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε την έναρξη του SUMMER Camp Ποδοσφαίρου & κολύμβησης, το οποίο κα πραγματοποιηθεί στις Αρτιότερες Αθλητικές εγκαταστάσεις της Αθήνας, από 17 Ιουνίου έως 27 Ιουλίου 2013.

Το φετινό καλοκαίρι, αθλητές της ακαδημίας μας καθώς και άλλα παιδιά που δεν είναι μέλη στην ακαδημία, που θα παρακολουθήσουν το Summer Camp, θα διασκεδάσουν, θα προπονηθούν, και θα περάσουν ευχάριστα τις καθημερινές μέρες των διακοπών τους, παίζοντας ποδόσφαιρο τις απογευματινές ώρες, σε ολιγομελή τμήματα, με ΣΤΟΧΟ την αγωνιστική βελτίωση της τεχνικής τους κατάρτισης με την καθοδήγηση ΕΝΟΣ (1) προπονητή ανά γκρουπ και κολυμπώντας στο καλύτερο κολυμβητήριο της Ελλάδος, στο ΟΑΚΑ.

Ένα κολυμβητήριο που χρησιμοποιεί το ΟΖΟΝ σαν βασικό συστατικό στις πισίνες του και όχι το ΧΛΩΡΙΟ, παρέχοντας μεγαλύτερη ασφάλεια και ποιότητα στην κολύμβηση των αθλητών. Σο Summer Camp θα διαρκέσει 40 ημέρες με 30 προπονήσεις 17/6 – 27/7. – 18 προπονήσεις τεχνικής ποδοσφαίρου – 12 προπονήσεις κολύμβησης – ενδυνάμωσης. 1) Η 1η αγωνιστική περίοδος του Summer Camp θα έχει διάρκεια 20 ημερών, από 17/6 – 6/7, με 9 προπονήσεις ποδοσφαίρου & 6 προπονήσεις κολύμβησης. Κόστος (65 €) 2) Η 2η αγωνιστική περίοδος του Summer Camp θα έχει διάρκεια 20 ημερών, από 8/7 – 27/7, με 9 προπονήσεις ποδοσφαίρου & 6 προπονήσεις κολύμβησης. Κόστος (65 €) 3) Συνολικό πρόγραμμα 2 αγωνιστικών περιόδων 17/6/13 – 27/7/13, Κόστος (100 €) ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ SUMMER CAMP 1. ΚΛΕΙΣΤΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ ΟΑΚΑ 2. MINI FOOTBALL PARADISE CLUB – ΜΕΝΙΔΙ 3. LEONTARIO SOCCER CLUB – ΓΕΡΑΚΑΣ 4. ΑΤΤΑΛΟΣ ATHLETIC TRAINING CENTER – ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ Όσοι αθλητές το επιθυμούν, μπορούν να εγγραφούν και στις 2 αθλητικές περιόδους, λαμβάνοντας έτσι όλα τα προνόμια της οικονομικής προσφοράς, αλλά και την ποιότητα των ολοκληρωμένων υπηρεσιών εκγύμνασης και ενδυνάμωσης, των 30 προπονήσεων, από τους προπονητές της ακαδημίας ποδοσφαίρου της Α.Ε.Κ και του κολυμβητικού αθλητικού συλλόγου Νηρηίδων, Νέας Ιώνιας.

Για τους εγγεγραμμένους αθλητές της ακαδημίας μας, και οικονομικά ταχτοποιημένους μέχρι 31 Μαΐου, υπάρχει η δυνατότητα ΔΩΡΕΑΝ παρακολούθησης του αγωνιστικού προγράμματος & προπονήσεων των τμημάτων της ακαδημίας από 1 έως 16 Ιουνίου, και ενσωμάτωση της μισής Μηνιαίας συνδρομής του Ιουνίου, ΕΦΟΣΟΝ εγγραφούν για το ΣΥΝΟΛΙΚΟ πρόγραμμα των 40 ημερών, από 17/6 – 27/7. Θέτοντας ως βασικό στόχο την βελτίωση της τεχνικής κατάρτισης ποδοσφαίρου των αθλητών μέσα από ολιγομελή τμήματα, και την ενδυνάμωσή τους με την χρήση του κολυμβητικού προγράμματος, κα τηρήσουμε σειρά προτεραιότητας προ-εγγραφών στον σχεδιασμό των τμημάτων.

Οριστικό πρόγραμμα των προπονήσεων, θα λάβουν οι συμμετέχοντες, μέχρι τις 15 ΙΟΥΝΙΟΥ, ώστε να έχουν κατανεμηθεί τα γκρουπ των αθλητών ανά ηλικία. Οι προπονήσεις στο κολυμβητήριο θα γίνονται κάθε ΤΡΙΤΗ & ΠΕΜΠΤΗ από 16.30 – 17.30. Εάν και εφόσον, υπάρξουν πολλές εγγραφές αθλητών, υπάρχει η δυνατότητα, οι προπονήσεις κολύμβησης να γίνουν και άλλες μέρες είτε τις πρωινές ώρες.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΣΟΧΗΣ – ΕΓΓΡΑΦΕΣ: Web Site: aek-futsal.gr Email: aekfutsal@gmail.com Γραμματεία Ακαδημίας: 6983 166852, 6908 298258 , 698 1 698 698 , 698 8 698 698

Continue Reading
Advertisement