Τι λέει η αντιπολίτευση του Δήμου Φιλαφέλφειας για το γήπεδο!

0

Αποκλειστικές δηλώσεις του επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του δήμου Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας στο aek-live

ΧΆΡΗΣ ΤΟΜΠΟΥΛΟΓΛΟΥΣτα τέλη Μαΐου του 2014 όπως είναι γνωστό θα διεξαχθούν οι δημοτικές εκλογές. Επομένως ουδείς γνωρίζει ποιος θα είναι εκείνος που θα αναρριχηθεί στο δημαρχιακό θώκο του δήμου Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας του χρόνου τέτοια εποχή. Το aek-live επικοινώνησε με τον επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του δήμου και πρόεδρο του νοσοκομείου «Παίδων Αγλαΐα Κυριακού» Χάρη Τομπούλογλου, ο οποίος είναι ο μοναδικός που ήδη έχει ανακοινώσει την υποψηφιότητά του για την θέση του δημάρχου, και ζητήσαμε να μάθουμε την άποψή του για το θέμα της ανέγερσης του νέου γηπέδου της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Κε Τομπούλογλου θα θέλαμε να μας πείτε την άποψή σας όσον αφορά το ζήτημα της ανέγερσης του νέου γηπέδου της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια. Είστε θετικός σε μία τέτοια εξέλιξη;

Προσωπικά είμαι μέλος προσφυγικής οικογένειας. Ο πατέρας μου κατάγεται από την Καππαδοκία της Μικράς Ασίας και η μητέρα μου από την Σμύρνη. Από την πρώτη στιγμή που εγκαταστάθηκαν το 1927 στη Νέα Φιλαδέλφεια έβλεπαν να γεννιέται και να αναπτύσσεται στην πόλη αυτή, η ομάδα της ΑΕΚ. Επομένως πέραν των άλλων υπάρχει και ένα συναισθηματικό δέσιμο μ’ αυτήν την ομάδα. Τώρα όσον αφορά την ανέγερση του νέου γηπέδου, έχουμε ως «δημοτική παράταξη» εκφρασθεί θετικά ήδη από την περίοδο των αυτοδιοικητικών εκλογών του 2010. Η ΑΕΚ είναι αναπόσπαστο κομμάτι της Νέας Φιλαδέλφειας και πρέπει δίχως άλλο να γυρίσει στον τόπο που «γεννήθηκε».

Αν σας ζητηθεί από την νέα διοίκηση της ερασιτεχνικής ΑΕΚ κάποια συνάντηση για το συγκεκριμένο θέμα θα απαντήσετε θετικά σε μία τέτοια πρόσκληση;

Όπως σας είπα η ΑΕΚ πρέπει να ξαναγυρίσει στα «πατρογονικά της εδάφη». Επομένως όποια κίνηση γίνεται προς αυτή την κατεύθυνση και θα στηριχθεί από εμάς και θα συμμετέχουμε σε αυτή, αν φυσικά μας ζητηθεί. Είναι πάγια θέση της παράταξής μας, η Ένωση να επιστρέψει στα μέρη που αγαπήθηκε και μεγαλούργησε. Πάντα βέβαια στα πλαίσια των νόμων, του σεβασμού του άλσους μας αλλά και του οικιστικού ιστού που το περιβάλλει.

 Παραθέτουμε το προεκλογικό (δημοτικές εκλογές 2010) βίντεο της παράταξης:


Ρ.Α.


Comments are closed.