Η χάρη της ΑΕΚ φτάνει μέχρι το Μόναχο…

0

Το AEK LIVE σας παρουσιάζει την Hellas Munchen με τις υποδομές της οποίας θα κονταροχτυπηθούν οι “κιτρινόμαυρες” Ακαδημίες

omada-redΦιλικούς αγώνες με τις αντίστοιχες ομάδες της Hellas Μονάχου θα δώσουν την Τετάρτη 30 Οκτωβρίου τα τμήματα των Ακαδημιών της ΑΕΚ (Κ-12-13, Κ-14-15). Πρόκειται για μία στρατηγική κίνηση του Δικεφάλου, η οποία δεν αποκλείεται να ανοίξει το δρόμο σε ταλεντάκια που “χτίζονται” στη Γερμανία να ζήσουν το όνειρό τους, παίζοντας στη μεγαλύτερη ομάδα του κόσμου. Μάλιστα όπως αναφέρει η ενημώρωση της ομάδας, τα ελληνόπουλα που διαμένουν μόνιμα στο Μόναχο θα έρθουν στην Αθήνα για τα φιλικά.

Με αφορμή τους φιλικούς αγώνες που θα δώσουν οι ακαδημίες της ΑΕΚ με τη Hellas Μονάχους, το AEK LIVE σας ετοίμασε ένα αφιέρωμα για την ελληνική ομάδα που δημιουργήθηκε από Έλληνες μετανάστες στο Μόναχο.

Γράφει ο Ιορδάνης Χρυσοβελώνης

mikraΟ σύλλογος όπου περιέχει τα αθλήματα του ποδόσφαιρου και του βόλεϊ, ιδρύθηκε το 1991 από Έλληνες, προσπαθεί να ανοίξει τα φτερά του και να γίνει γνωστός με το ταξίδι που θα κάνει στην Ελλάδα με σκοπό να δώσουν οι ακαδημίες φιλικά παιχνίδια με ελληνικές ομάδες .

Στον σύλλογο εργάζονται αποκλειστικά Έλληνες αφού ο πρόεδρος της ομάδας Γιώργος Κίτσιος, θέλει να δώσει στα παιδιά που αγωνίζονται στην ομάδαελληνική παιδεία, ενώ φροντίζει ώστε να δώσει δουλειά σε συμπατριώτες.

Στο βαυαρικό πρωτάθλημα η ανδρική ομάδα ποδοσφαίρου

Όπως σας αναφέραμε η Hellas Munchen έχει ποδοσφαιρικό τμήμα, το οποίο χωρίζεται σε 9 ομάδες. Δύο ανδρικές, μία εφηβική και 6 τμήματα για παιδιά. Η ανδρική ομάδα παίζει στην Γ΄ κατηγορία του Βαυαρικού πρωταθλήματος και έχει ως στόχο την παραμονή της εκεί και κάποια στιγμή να φτάσει ψηλότερα. Όσον αφορά τις Ακαδημίες χωρίζονται σε Under 15, Under 13, Under 11 και το παιδικό. Να σημειώσουμε ότι μία από τις καλύτερες στιγμές του συλλόγου ήταν όταν τέθηκε αντιμέτωπη με την Μπάγερν Μονάχου.

Υπόθεση γυναικών το βόλεϊ

Η υπόθεση βόλεϊ για την Hellas Munchen είναι καθαρά γυναικεία υπόθεση ,καθώς ο σύλλογος έχει δύο γυναικείες ομάδες. Η αλήθεια είναι το Βόλεϊ δεν έχει τόση στήριξη όση το ποδόσφαιρο, όμως παίζει ερασιτεχνικά και σε μικρά ιδιωτικά πρωταθλήματα.


Comments are closed.