ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΔΩ e-mail: aeklivegr@gmail.com

NON AEK

Ο Ερντογάν βάζει χέρι και στο τούρκικο ποδόσφαιρο!

Published

on

Η αποτυχημένη απόπειρα πραξικοπήματος στην Τουρκία στις 15/07 άνοιξε τον ασκό του Αιόλου, με τον Ταγίπ Ερντογάν να προχωρά σε ριζικές αλλαγές σε πάρα πολλούς τομείς, κάτι που αναμένεται να γίνει και στο ποδόσφαιρο.

4684c-thlimmenos-o-erntogan-gia-ta-kamwmata-tis-dusis.w_hr

Συγκεκριμένα, την Κυριακή (31/07) η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της χώρας εξέδωσε ανακοίνωση, με την οποία ξεκαθάρισε ότι τα μέλη του ΔΣ υπέβαλαν την παραίτησή τους, κίνηση που θα φέρει καταιγιστικές εξελίξεις, καθώς αναμένεται να δούμε και την στάση που θα κρατήσει η UEFA σχετικά με την παραβίαση του αυτοδιοίκητου.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:

“Το έθνος μας και η δημοκρατία μας επλήγησαν από την προσπάθεια για πραξικόπημα της 15ης Ιουλίου. Για την ασφάλεια της χώρας και του αθλήματος θέτουμε στην διάθεση της κυβέρνησης τις παραιτήσεις μας. Επειδή υπήρξαν έρευνες για την εσωτερική ασφάλεια και στην Ομοσπονδία μας, που είναι ακόμα σε εξέλιξη, για να διαπιστωθεί το κατά πόσον όλα τα μέλη μας δεν έχουν προβεί σε τίποτα το επιλήψιμο, εμείς αποδεχόμαστε τις όποιες ευθύνες μας αναλογούν με τις παραιτήσεις μας.

Ολοι οι Οργανισμοί, οι Ενώσεις και οι Ομοσπονδίες υπόκεινται εσωτερικούς ελέγχους ασφαλείας μετά τα όσα έγιναν από την τρομοκρατική οργάνωση του Φετουλάχ Γκιουλέν. Υπό σχετικό έλεγχο και έρευνα είναι όλοι οι υπάλληλοι της Ομοσπονδίας, με την υποχρέωση να δοθεί και η παραμικρή λεπτομέρεια για την δομή της, για τους αξιωματούχους της και τους παράγοντές της, που έχουν σχέση με όλες τις διοργανώσεις που γίνονται. Αυτό περικλείει και τον πρόεδρο και τα μέλη του ΔΣ”.

Continue Reading
Advertisement