Πιείτε Ούζο στην υγειά του Αλαφούζου!

0

Ευκαιρία να θυμηθούμε, πως λειτουργεί η «Καθεστωτική Μιντιοκρατία» με αφορμή την περίπτωση της μεταγραφής του Μαυρία στην Σάντερλαντ.

alafouzosΣύμφωνα λοιπόν με την ευγενή συνομοταξία των δημοσιοπλάνων, οι οπαδοί της παναθηναϊκής οικογένειας θα πρέπει να πανηγυρίζουν γιατί φεύγει από την ομάδα τους ο μοναδικός από τους νεαρούς ποδοσφαιριστές που ξεκίνησαν την φετινή προετοιμασία και είχε τα στοιχεία να αναλάβει πρωταγωνιστικό ρόλο στο συνονθύλευμα που ετοιμάζει ο οικολόγος εφοπλιστής και καναλάρχης, Γιάννης Αλαφούζος.

Γράφει ο Παναγιώτης Αλιατάς

Σύμφωνα με τα πρωτοπαλίκαρα της «Καθεστωτικής Μιντιοκρατίας» οι Παναθηναϊκοί οπαδοί φέτος το καλοκαίρι θα πρέπει να πίνουν ούζο στην υγεία του Αλαφούζου, γιατί η ομάδα τους μετά τον Σεϊταρίδη έχασε και τον δεύτερο από τους τέσσερις εναπομείναντες βασικούς της περσινής σεζόν. Οι άλλοι δύο που έχουν μείνει είναι ο Καρνέζης και ο Ζέκα.

Συνήθως οι δημοσιογραφικοί κύκλοι που στηρίζουν και στηρίζονται από τις ποδοσφαιρικές εταιρείες, τέτοιου είδους επιχειρηματικά ντιλ τα «βαφτίζουν», «ανάσα για το πολύπαθο ταμείο της ομάδας», ξεχνώντας πάντα να μας πουν τι έγινε, τι μεσολάβησε, ποιος έδρασε, ποιος επιχείρησε και τα ταμεία σχεδόν όλων των ΠΑΕ είναι άδεια!

Και μιας και το έφερε η κουβέντα, ανάλογα πανηγύρια είχαμε κληθεί να κάνουμε και εμείς πριν δύο καλοκαίρια όταν είχε ξεπουληθεί ο Σκόκο στα Εμιράτα. «Σωτήριο ντιλ» είχε παρουσιαστεί τότε το «σκότωμα» ενός πραγματικού παικταρά όπως αποδεικνύει κάθε ώρα και στιγμή ο μεγάλος Νάτσο Σκόκο. Το πόσο σωτήριο ήταν το ξεπούλημα του Σκόκο θα το βιώσουμε φέτος.


Comments are closed.