Τι σκαρώνει ο Αγγελίδης στην ΕΡΤ;

0

Δείτε εδώ

Πήγαμε μέχρι το Ρίο και συναντήσαμε τον καπετάνιο Θανάση Μόσχο από το ελληνικό δεξαμενόπλοιο Μπραζίλ 2014. Ελληνικό Πάσχα στα πέλαγα…

13102689_1005626362864369_3963477631526906660_nΦτάσαμε στη Χίο όπου ο ρουκετοπόλεμος στον Βροντάδο καταργείται! Μιλήσαμε με ρουκετατζή κ. Νίκο και τον ανταποκριτή της ΕΡΤ στο νησί Θοδωρή Πυλιώτη και μάθαμε το γιατί…

Πήγαμε ΔΥΣΤΥΧΩΣ στη Σητεία όπου χάθηκε σε τροχαίο ένα τετράχρονο αγοράκι. Η Φανή Καλαθάκη μας ενημέρωσε.

Φτάσαμε στη Νεμέα όπου ο αμερικάνος καθηγητής Στέφανος Μίλερ μας έβαλε χέρι… που τον είπαμε αμερικάνο… “Είμαι Έλληνας” μας απάντησε με υπερηφάνεια και μας μίλησε για την αναβίωση των Αρχαίων αγώνων της Νεμέας. Μια ιστορία που μετράει 24 χρόνια!

Πήγαμε στη Virginia των Ηνωμένων Πολιτειών και γνωρίσαμε την κόρη του Έλληνα που τα έδινε όλα για την “πατρίδα” στο ΔΝΤ από το 1963!!! Η Μαρία Ντακόλια μας μίλησε για τον πατέρα της Μάικ Ντακόλια από την Λυκούρια Αχαϊας και τον ρόλο του ως επικεφαλής του τομέα Ευρώπης του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου!

Φτάσαμε στην Κοζάνη όπου η ανταποκρίτρια της ΕΡΤ Δέσποινα Αμαραντίδου μας περιέγραψε τις συγκινητικές στιγμές αποχωρισμού των προσφύγων με αλληλέγγυους και φίλους στο κλειστό γυμναστήριο της Λευκόβρυσης…. Δάκρυα, συγκίνηση, αισθήματα αγάπης και αλληλεγγύης.

Πήγαμε το νησί της αποκάλυψης, στην Πάτμο όπου ο ανταποκριτής της ΕΡΤ Αριστείδης Μιαούλης μας μετέφερε την εικόνα του νησιού, ενόψει των σημερινών εθίμων της αναβίωσης του Μυστικού Δείπνου και της ακολουθίας του Νιπτήρος….

Αυτά και άλλα πολλά στην ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΑΣ. Καθημερινά στην ΕΡΤ1 μαζί με Δελτίο Ειδήσεων στις 18:00 με τον Νίκο Αγγελίδη


Comments are closed.