ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΔΩ e-mail: aeklivegr@gmail.com

ΑΕΤΙΣΙΕΣ ΚΡΑΥΓΕΣ

Αν δε μπορείτε να την κάνετε πρώτη, τουλάχιστον κάντε τη όμορφη!

Published

on

1510848_902794153172864_5517457598863298454_n

Τα Ραμφίσματα Του Αετού (4-1-2016)

 

 

  1. Με βάση τα δεδομένα που ισχύουν σε ένα πρωτάθλημα της αγοράς, εγώ δεν μπορώ να βρω με πιο τρόπο η ΑΕΚ θα διεκδικήσει ένα από τα επόμενα πρωταθλήματα. Είτε θέλετε να το επικοινωνήσετε αυτό στον κόσμο, είτε όχι, αν δεν μπορείτε να κάνετε την ΑΕΚ πρωταθλήτρια, κάντε την τουλάχιστον όμορφη!

ramfismata214

  1. «Μηδενιστής δεν είναι εκείνος που δεν πιστεύει σε τίποτα, αλλά εκείνος που δεν πιστεύει σε αυτό που είναι». Αλμπέρ Καμί, σκοτώθηκε σαν σήμερα 4 Ιανουαρίου του 1960 σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα.

 

  1. Αδέλφια μου ΑΕΚτζήδες… Μην χάνετε την απαισιοδοξία σας! Κρατήστε την και κάντε την μοχλό πίεσης προς την εξουσία της ΑΕΚ. Είναι η μοναδική ελπίδα που έχετε για να επιστρέψει η αισιοδοξία σας.

 

  1. Όταν σου κάνει 8 τελικές σε ένα ημίχρονο ο Πλατανιάς… ένα προβληματάκι υπάρχει.

 

  1. Είναι μεγάλη τύχη να γεννηθείς ΑΕΚτζής… Είναι μεγάλη τύχη να πεθάνεις ΑΕΚτζής… Από τότε όμως που οι εξουσιαστές της ΑΕΚ γνωρίστηκαν με την επιχειρηματικότητα, το ενδιάμεσο έγινε μεγάλη ατυχία.

 

  1. Δεν είναι τόσο εξοργιστικό το θράσος που έχουν αυτοί που σας δουλεύουν, όσο εξοργιστική είναι η ανοχή σας.

CXznN_UUkAAKrlG

  1. Καλά… ποιος είχε την ιδέα στο Πλατανιάς –ΑΕΚ, Κουλιμπαλί παρόντος να βάλει Πατρινό σπίκερ;

 

  1. Η μόνη ομάδα που δεν έχει δεχτεί κάμερα στα τάιμ άουτ του μπάσκετ είναι ο Παναθηναϊκός. Τι φοβάστε ρε εξάστεροι, μη μάθουμε τα μυστικά σας;

 

  1. Πέρυσι τέτοιον καιρό, η Λέστερ με τον σούπερ σταρ Καμπιάσο ήταν τελευταία στην Πρέμιερ Λιγκ. Ο αργεντινός έφυγε, έγινε μεταγραφή αεροδρομίου για τη Φαταουλική Συμμορία και η αγγλική ομάδα χωρίς τον Καμπιάσο, φιγουράρει στις πρώτες θέσεις της Πρέμιερ Λιγκ. Να τα λέμε κι αυτά.

 

  1. Άντε να έρθει ο Χρήστος Παναγόπουλος,  ο Σπύρος Καλογιάννης της ΕΠΑΕ, ο Γιώργος Λυσσαρίδης του Σαββίδη, ο γιος του Γκαγκάτση και ο Διονύσης Ψωμιάδης, στα πράγματα του ελληνικού ποδοσφαίρου, νέοι άνθρωποι άφθαρτοι, να αλλάξουν επιτέλους οι αρρωστημένες καταστάσεις.

 

  1. Να κάνω μια ερώτηση; Τα εντυπωσιακά γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΚ απέναντι από το ΟΑΚΑ είναι άσχετα με τις προοπτικές που βλέπει η κιτρινόμαυρη ΠΑΕ να υπάρχουν (sic) για σύντομη απομάκρυνση της ομάδας από την ευρύτερη περιοχή;

1288657

  1. Επειδή μετά το 0-3 ακούω και διαβάζω διάφορα θριαμβευτικά σχόλια για τη δεύτερη θέση, αν σας αρέσει αυτό το πράμα τότε καλά σας κάνουν που ετοιμάζονται να σας φέρουν τον Χρύσανθο της Ρουμανίας!

 

  1. Εντελώς απλοϊκά: στο μπάσκετ χάσαμε από τον Παναθηναϊκό γιατί αυτός πέτυχε 13 πόντους από λάθη των παικτών της ΑΕΚ, ενώ αντίθετα η ΑΕΚ πέτυχε μόνο 2 πόντους από λάθη των παικτών του Παναθηναϊκού. Λίγα λάθη κάνουν οι ομάδες που έχουν ομοιογένεια, εμείς έχουμε προλάβει να διώξουμε τον Ανοσίκε, τον Γουώρεν, τον Άρμστεντ, τον Σκραμπ και έχουμε πάρει τον Κούπερ.

 

  1. Πλησιάζοντας προς το τέλος της καριέρας του Διαμαντίδη, κάποιοι προσπαθούν να βαφτίσουν νέο Διαμαντίδη τον Καλάθη. Καλά… άμα πέσει κάνα καλάθι και σας πλακώσει θα κλαίτε μετά!

 

  1. Διαβάζοντας το ρεπορτάζ της ΑΕΚ σε σάιτ και εφημερίδες διαπίστωσα ότι σχεδόν ποτέ και πουθενά δεν χρησιμοποιείται το θαυμαστικό. Ακόμα μία απόδειξη ότι έχουμε φτάσει σε ένα σημείο που δεν μας εκπλήσσει τίποτα.

 

  1. Είναι απίστευτο αυτό πού γίνεται με τους ρεπόρτερ της ΑΕΚ, λένε κάποιοι. Τροφοδοτούν με άφθονο σότο τον κόσμο χωρίς να ντρέπονται… λένε. Οι παλιοί δημοσιογράφοι δεν έκαναν τέτοια πράγματα… λένε. Μπαααα…. Κρατάει χρόνια αυτή η κολόνια!

12235093_10207337740415841_6883045923864279511_n

  1. Πλάκα, πλάκα ο Ολυμπιακός έχει να πάρει πέναλτι από πέρυσι!

 

  1. Υπάρχει ένας ιός που έχει προσβάλει τον κόσμο της ΑΕΚ που τείνει να πάρει τη όμορφη της μάστιγας. Λέγεται: «Τάσεις αποφυγής πραγματικότητας».

 

  1. Θεωρώ πως το να γίνεται αυστηρή κριτική στους παίκτες σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ, δηλαδή στο επιλεγμένο από την διοίκηση ρόστερ, δεν έχει νόημα, αλλά και αδικεί τους ίδιους τους ποδοσφαιριστές.

 

  1. Όταν καυτηρίαζα την μετακίνηση του Αθηναίου στον Ολυμπιακό κάποιοι μου έλεγαν ότι εμείς τους πήραμε τον Κατσίβελη. Αυτά…

ramfismata214

  1. Όσα γίνονται στον κόσμο του ελληνικού ποδοσφαίρου είναι πιο προβλέψιμα ακόμη και από την κίνηση των δεικτών του ρολογιού.

 

  1. Προβληματισμό και έκπληξη νιώθει ο Μαρινάκης του Παναθηναϊκού που βρίσκεται στη λίστα των κομμένων από την ομάδα του. Καλά… με τέτοιο επίθετο πίστευε ότι θα κάνει καριέρα στον Παναθηναϊκό;

 

  1. Πέντε λεπτά μπάλας είναι αρκετά για να νικήσεις τον Πλατανιά, αλλά για τίποτα άλλο!

 

Παναγιώτης Αλιατάς

 

aliatas74@gmail.com

 

twitter

 

facebook

 

Continue Reading
Advertisement