ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΔΩ e-mail: aeklivegr@gmail.com

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αποθέωση Σοϊλέδη για Μελισσανίδη-Δέλλα, καρφιά για Ολυμπιακό!

Avatar photo

Published

on

Την επιθυμία του να συνεργαστεί με τον Τραϊανό Δέλλα και την επόμενη σεζόν εξέφρασε ο Άρης Σοϊλέδης.

FOOTBALL LEAGUE / PLAY OFF / ÁÅÊ - ËÁÑÉÓÁ

Ο αριστερός μπακ της ΑΕΚ παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή της Nova, “ώρα των πρωταθλητών” με τον Γιάννη Καραλή. Εκεί μίλησε για την ολοκλήρωση των στόχων της σεζόν, ενώ δεν παρέλειψε να εκφράσει τα καλύτερα λόγια για τον Τραϊανό Δέλλα και τον Δημήτρη Μελισσανίδη. Φυσικά δεν έλειπαν οι σπόντες για τον Ολυμπιακό.

Ερωτηθείς να αποκαλύψει το κλειδί της επιτυχίας της ΑΕΚ είπε: «Η ηρεμία. Μεταξύ μας ήμασταν πολύ καλά. Έχουμε καλές σχέσεις με τον προπονητή, τον κύριο Μπάγεβιτς. Αλλά και όλους τους ανθρώπους γύρω απ’την ομάδα. Αυτός ήταν και ο λόγος της επιτυχίας μας».

Όταν κλήθηκε να μιλήσει για τις τελευταίες ομιλίες των Δέλλα-Μπάγεβιτς στην προπόνηση της Πεμπτης είπε: «Μας ευχαρίστησαν για την επίτευξη των στόχων μας. Ο Δέλλας ευχαρίστησε τους παίκτες, την ομάδα».

Για το μέλλον του Δέλλα στην ΑΕΚ τόνισε: «Ελπίζω να πάνε όλα καλά και να είμαστε μαζί και του χρόνου. Εννοείται, ότι θα ήθελα να συνεργαστούμε και του χρόνου».

Για τον Δημήτρη Μελισσανίδη: «Οποιαδήποτε στιγμή μπορεί να μας στηρίξει. Είναι σημαντικό να έχεις μία ασφάλεια. Ότι θα πληρώνομαι στην ώρα μου. Εγώ 6 μήνες ήμουν τραυματίας. Ευχαριστώ τον πρόεδρο και όλους τους ανθρώπους της ΑΕΚ που με στήριξαν και με βοήθησαν να παίξω!».

Για τον θόρυβο που έγινε γύρω απ’το όνομά του όταν ήταν στον Ολυμπιακό δεν δίστασε να αφήσει αιχμές για τους γαύρους. «Στα πρωτοσέλιδα είδα ότι με αποκαλούσαν Τζόλε 16 ετών. Ξέρω ότι οι δημοσιογράφοι φτιάχνεται τέτοια ονόματα. Υπήρχε κάτι μέσα μου που με βασάνιζε για να αναδειχτώ και να βγάλω πράγματα στο γήπεδο. Ο Ολυμπιακός δεν έδινε ευκαιρίες σε παιδιά στις Ακαδημίες, όπως τώρα δεν γίνεται, ούτε θα γίνει. Όταν έφυγα ήταν κάπως δύσκολα χρόνια. Ξαφνικά βρέθηκα να παίζω στη Δόξα Δράμας. Έχει κόσμο και με βοήθησε να πάρω εμπειρίες στη Super League. Πίστεψα στον εαυτό μου. Απ’ εκεί και πέρα πήραν κάποια πράγματα τη σειρά τους. Πήγα στη Νίκη Βόλου, αναδειχτήκαμε πρωταθλητές. Φέτος πήγα στην ΑΕΚ, άδραξα την ευκαιρία για την καριέρα μου», δήλωσε.

Continue Reading
Advertisement