ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΔΩ e-mail: aeklivegr@gmail.com

ΒΙΝΤΕΟ

ΕΔΩ σχεδιάζει να χτίσει γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια, ο Βασιλόπουλος!

Published

on

Το AEK LIVE σας παρουσιάζει το ακριβές σημείο όπου σχεδιάζει να χτίσει… Δημοτικό γήπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας ο Άρης Βασιλόπουλος.

Ο χώρος είναι δίπλα στη Ρενό, στα ΕΠΑΛ που απομακρύνονται ήδη από την περιοχή, λόγω ακαταλληλότητας των εγκαταστάσεων. Είναι ο ίδιος χώρος που είχε προτείνει στην ΑΕΚ.



Τα σχολεία θα μεταφερθούν στην Λεωφόρο Δεκελείας όπου υπάρχει εδώ και καιρό οργασμός εργασίας, σε ένα μεγαλόπνο σχέδιο με την οικονομική στήριξη της Περιφέρειας και πακέτων της Ε.Ε.

Δείτε πρώτα φωτογραφίες από τον χώρο που προορίζεται για την κατασκευή του γηπέδου. Ο Άρης Βασιλόπουλος τρέχει το project με σκοπό να προλάβει τις εκλογές και να το παρουσιάσει ως επίτευγμα της δικής της διοίκησης.

 

 

 

Δείτε εδώ τον χώρο της καμινάδας, δίπλα στο προπονητικό κέντρο των Ακαδημιών του Άτταλου, όπου ξεκίνησαν με πυρετώδεις ρυθμούς οι εργασίες κατασκευής των νέων σχολικών εγκαταστάσεων. Αυτός ο χώρος που ανήκει στον Δήμο θα γίνει τράμπα με τον χώρο των σχολείων, δίπλα στη Ρενό, για να χτιστεί το νέο γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια… Δεν έφτανε στον Δήμαρχο το στολίδι της ΑΕΚ – για το οποίο έδωσε λυσσαλέα μάχη να μην γίνει, αναζητά τώρα και δεύτερο γήπεδο στην περιοχή! Δείτε φωτογραφίες από το φακό του AEK LIVE με τις εργασίες που συντελούνται στην καμινάδα.

 

 

 

 

 

Δείτε εδώ και βίντεο

 

 

 

Με ρίζα από την Πόλη και παππού αθλητή της πρώτης ομάδας βόλεϊ της ΑΕΚ δεν θα μπορούσα παρά να είμαι παράφορα ερωτευμένος μαζί της

Continue Reading
Advertisement