ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Επιστρέφει ο Ντα(γ)κόλ
Διαβάστε τι δοκίμασε ενόψει Απόλλωνα ο Τραϊανός Δέλλας

Ο Άλεξ Ντακόλ αναμένεται να αντικαταστήσει τον Χρήστο Αραβίδη στην αιχμή του δόρατος της ΑΕΚ την ερχόμενη Κυριακή στο παιχνίδι της 2ης αγωνιστικής με τον Απόλλωνα Σμύρνης.
Ο Βραζιλιάνος παίκτης της ΑΕΚ είναι πλέον έτοιμος και αναμένεται να πάρει θέση στην αρχική εντεκάδα της ομάδας καθώς ο Χρήστος Αραβίδης είναι τιμωρημένος. Από κει και πέρα ο Δέλλας περιμένει να ξεκαθαρίσει η κατάσταση στου Δημήτρη Ανάκογλου ο οποίος ένιωσε κάποιες ενοχλήσεις στη γάμπα και αποχώρησε από την προπόνηση. Σε περίπτωση που νεαρός μέσος της ΑΕΚ δεν προλάβει τότε θα δούμε τους Κορδέρο και Μάνταλο στα χαφ ενώ στις πτέρυγες θα αγωνιστούν οι Ντούνης και Πλατέλλας με τον Έλντερ Μπαρμπόσα να είναι πίσω από τον Ντακόλ.
Η άμυνα της ομάδας μας θα αποτελείται από τους Μπακάκη δεξιά και Πεταυράκη αριστερά ενώ στα στόπερ οι αναντικατάστατοι Λαμπρόπουλος – Κολοβέτσιος. Κάτω από τα γκολπόστ ο Γιάννης Ανέστης.

