ΔΙΑΦΟΡΑ
Επιστροφές και… μάγοι!

Αρκετές επιστροφές θα περιλαμβάνει η σημερινή φιλική αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο.
Το πρωτάθλημα της Super League δεν διεξάγεται αυτό το Σαββατοκύριακο ελέω υποχρεώσεων της Εθνικής Ομάδας, με την Ένωση ωστόσο να θέλει να διατηρήσει τους ποδοσφαιριστές της σε φόρμα και η φιλική συνάντηση που διοργανώνεται σήμερα το απόγευμα στο Αγρίνιο για τον Μιχάλη Μπακάκη (ο οποίος δεν θα αγωνιστεί φυσικά) προσφέρεται γι’ αυτόν τον σκοπό.
Ο Τραϊανός Δέλλας θα δει αρκετούς ποδοσφαιριστές του να επανέρχονται στην αγωνιστική δράση μιας και οι Κορδέρο, Ανδρεόπουλος και Μάνταλος αναμένεται να πάρουν λεπτά συμμετοχής μετά από καιρό. Ντεμπούτο στη βασική ενδεκάδα πρόκειται παράλληλα να κάνει ο Ντιέγκο Μπουονανότε ενώ χρόνος συμμετοχής θα δοθεί και σε παίκτες που δεν είχαν μέχρι τώρα την ευκαιρία.
Οι παίκτες που θα απουσιάσουν από πλευράς ΑΕΚ για την εν λόγω αναμέτρηση είναι οι Τζιμπούρ, Μπακάκης και Μπρέσεβιτς λόγω τραυματισμών, Αραβίδης και Πλατέλλας λόγω της κλήσης τους στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα όπως επίσης και οι Βάργκας, Μπαρόχα ελέω υποχρεώσεων με την Εθνική Βενεζουέλας. Στον αντίποδα ο προπονητής του Παναιτωλικού, Λιονέλ Πόντες, είδε τέσσερις από τους ποδοσφαιριστές του να μην προπονούνται μαζί με την υπόλοιπη ομάδα στη χθεσινή προπόνηση. Ο λόγος για τους Μπεχαράνο, Μύγα, Κόρσιενς και Κωνσταντινόπουλο.
Βασίλης Γούσιος

