ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΔΩ e-mail: aeklivegr@gmail.com

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ

Η Λαϊκή Δημοκρατία του AEK LIVE

Published

on

alexiou4Διάβασα με μεγάλη προσοχή το κείμενο του συνεργάτη του AEK LIVE Ρένου Αρβανίτη με τίτλο “Να βλέπω κωλοτούμπες… παρακαλώ…”

Σπεύδω να πω πως διαφωνώ με τις ευχαριστίες που απηύθυνε προς τον πρόεδρο της Ερασιτεχνικής και άλλους… Θεωρώ την μέχρι τώρα πορεία του προέδρου της Ερασιτεχνικής και συνολικά αυτής της διοίκησης ατυχή, άδικη για την ιστορία της ΑΕΚ σε αρκετές (δυστυχώς…) περιπτώσεις και ολίγη για τις περιστάσεις και τις ανάγκες του σωματείου. Εχω εξηγήσει πολλές φορές τους λόγους…

Η δημοσίευση του άρθρου του συνεργάτη μας με την υπογραφή του, χωρίς να χρειαστεί να πάρει έγκριση από κανέναν αποτελεί το σημαντικότερο όπλο ελευθερίας του λόγου, πλουρασισμού και δημοκρατικότητας που διέπει αυτή την προσπάθεια.

Μπράβο στον Ρένο Αρβανίτη που έγραψε αυτά που πιστεύει σε ένα site το οποίο προφανώς δεν ενστερνίζεται στην πλειοψηφία των συνεργατών του, τις απόψεις του… Μπράβο του που γράφει με θάρρος και τόλμη τα πιστεύω του και δεν έχει μετατραπεί σε παπαγαλάκι των επικεφαλής. Κάλλιστα του παρέχονται τέτοιες δυνατότητες από κάποιους ενδιαφερόμενους.

Διαλέγει όμως τον δύσκολο δρόμο. Να συνεργάζεται με ένα site που δεν κάνει κωλοτούμπες, που κρατάει σταθερή άποψη και που μάχεται για να κρατηθεί η ΑΕΚ σε ένα αξιοπρεπές επίπεδο. ΔΕΝ πρόκειται να αφήσουμε κανέναν να κάνει πάρτι στο κουφάρι της ΑΕΚ, αυτό είναι υπόσχεση.

Είμαι υπερήφανος που δεν είμαι εργοδότης, που δεν είμαι αφεντικό που με γράφουν στα τέτοια τους οι δικοί μου και γράφουν ότι γουστάρουν και ότι πιστεύουν. Ζήτω η Λαϊκή Δημοκρατία του AEK LIVE.

Νίκος Αγγελίδης

Με ρίζα από την Πόλη και παππού αθλητή της πρώτης ομάδας βόλεϊ της ΑΕΚ δεν θα μπορούσα παρά να είμαι παράφορα ερωτευμένος μαζί της

Continue Reading
Advertisement