ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΔΩ e-mail: aeklivegr@gmail.com

NON AEK

Κύπελλο: Θρίλερ με τα τηλεοπτικά, σε 15 ημέρες η απόφαση

Published

on

Στον “αέρα” βρίσκονται τα τηλεοπτικά δικαιώματα του Κυπέλλου, καθώς την Τρίτη (13/10) εκδικάστηκαν στο Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών τα ασφαλιστικά μέτρα που έχει καταθέσει η NOVA κατά της ΕΠΟ, με τα οποία ζητεί να γίνουν δεκτές οι αποφάσεις που έχουν εκδοθεί σε α’ και β’ βαθμό από την τακτική δικαιοσύνη και έχουν κρίνει άκυρο τον σχετικό διαγωνισμό για την περίοδο 2013-16.

clipboard_0

Η απόφαση αναμένεται να βγει σε 15 ημέρες, λίγο πριν την έναρξη της φάσης των ομίλων του Κυπέλλου, κάτι που έχει προκαλέσει αρκετά ερωτηματικά για το αν θα μεταδοθούν οι αγώνες της 1ης αγωνιστικής.

Πάντως, μέχρι στιγμής, ο OTE TV, ο οποίος έχει τα δικαιώματα για τους αγώνες του Κυπέλλου δεν έχει προχωρήσει στην διαφήμιση των αναμετρήσεων, ενώ η NOVA ευελπιστεί να “μπλοκάρει” την τηλεοπτική μετάδοση των αγώνων από το αντίπαλο συνδρομητικό κανάλι.

Παράλληλα, μέχρι την Παρασκευή (16/10) οι δύο πλευρές (NOVA και ΕΠΟ) θα έχουν την δυνατότητα να καταθέσουν υπομνήματα.

Μάρτυρας της NOVA ήταν ο διευθυντής επικοινωνίας της, Γρηγόρης Κατσογιάννης, ενώ η ΕΠΟ εκπροσωπήθηκε από τον εμπορικό διευθυντή της Ομοσπονδίας, Γιάννη Φαρφαρέλλη.

Η πλευρά του συνδρομητικού καναλιού ισχυρίστηκε ότι έχει ζητήσει να γίνει νέος διαγωνισμός, καθώς βάσει δικαστικών αποφάσεων η τρέχουσα σύμβαση έχει κριθεί παράνομη, με τον κ. Κατσογιάννη να υπογραμμίζει ότι “ζητάμε να μην εφαρμοστούν οι συνέπειες αυτής της παράνομης σύμβασης”.

Με την σειρά του, ο κ. Φαρφαρέλλης τόνισε ότι η ΕΠΟ ζημιώνεται οικονομικά γιατί θίγεται το προϊόν της και πως η NOVA απέτυχε να προσκομίσει εγγυητική επιστολή.

Παράλληλα, ο εμπορικός διευθυντής της Ομοσπονδίας πρόσθεσε ότι θα υπάρξει ζημία στην ΕΠΟ, καθώς η εταιρία Media Goal έχει καταβάλει στην Ομοσπονδία μεγάλο μέρος του ποσού, όπως αυτό προβλέπεται από την σύμβαση μεταξύ των δύο πλευρών, ενώ υπογράμμισε ότι η ΕΠΟ δεν είναι υποχρεωμένη να πραγματοποιήσει διαγωνισμό, όμως το κάνει για “καλή μαρτυρία”.

ΠΗΓΗ: soccerplus.gr

Continue Reading
Advertisement