ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΔΩ e-mail: aeklivegr@gmail.com

ΒΙΝΤΕΟ

Ντεμπούτο Κωστένογλου και κράξιμο στον Ντέμη

Published

on

13-2-2008

Ο Νίκος Κωστένογλου κάνει ντεμπούτο στον πάγκο της ένωσης, μια ημέρα σαν σήμερα σε αγώνα για τη φάση των “32” του Europa League

Η ΑΕΚ , που στους ομίλους είχε περάσει ως 3η πίσω από Βιγιαρεάλ και Φιορεντίνα, αντιμετώπιζε την Ισπανική Χετάφε. Τις λίγες μέρες που ανέλαβε ως πρώτος ο Κωστενογλου δεν μπορούσε να αλλάξει πολλά, παρότι έκανε αλλαγές σε σύστημα και πρόσωπα η εικόνα του δικεφάλου ήταν κακή, με αποτέλεσμα τα σφυρίγματα και οι αποδοκιμασίες από τον κόσμο που βρέθηκε στις εξέδρες.

Η Ισπανική ομάδα δεν παρουσίασε τίποτα ιδιαίτερο και ήταν μεγάλη ευκαιρία των κιτρινόμαυρων να πάρουν καλό αποτέλεσμα εν όψη της ρεβάνς. Αντι αυτού η Χετάφε ήταν αυτή που άνοιξε το σκορ στο 87΄ όταν σε λάθος της άμυνας ο Ντε Λα Ρέντ με σουτ έκανε το 0-1. Ελπίδες για πρόκριση έδωσε ο Μπλάνκο, με εντυπωσιακό τακουνάκι, που πέρασε αλλαγή στο 82΄, παρότι ο κόσμος απαιτούσε την είσοδο του από το 66ο λεπτό. Χαρακτηριστικές ήταν και οι έντονες αποδοκιμασίες στο πρόσωπο του Ντέμη Νικολαϊδη μετά το γκολ των Ισπανών.

ÁÅÊ - ×ÅÔÁÖÅ (ÏÕÅÖÁ 2007) AEK - GETAFE (UEFA 2007)

Η σύνθεση του Κωστένογλου στο ντεμπούτο του ήταν, Μορέτο, Ενσαλίβα, Δέλλας, Παπασταθόπουλος, Αρουαμπαρένα, Παππάς (82′ Μπλάνκο), Μαντούκα (66′ Μανού), Ζήκος, Καφές, Ριβάλντο, Λυμπερόπουλος (75′ Καλόν)

Πάρης Αρωνιάδης