ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΔΩ e-mail: aeklivegr@gmail.com

ΒΙΝΤΕΟ

Ο Ατματσίδης το σήκωσε στο Καραϊσκάκη!

Published

on

16-4-1997

Το 11ο κύπελλο της ιστορίας της κατέκτησε η Ένωση σαν σήμερα

AEKPAO00

Η ΑΕΚ επικράτησε με 5-3 του Παναθηναϊκού στα πέναλτι,αφού κανονικός αγώνας και παράταση έληξαν χωρίς γκολ. Ο δικέφαλος είχε φτάσει αήττητος στον τελικό, του σταδίου “Γ.Καραϊσκάκης” και δίκαια πήρε το τρόπαιο με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Ηλία Ατματσίδη. Ο τερματοφύλακας των κιτρινόμαυρων ήταν αυτός που εκτέλεσε το τελευταίο πέναλτι,στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα του Βάντσικ,αλλά και κατά τη διάρκεια του αγώνα,όπου ήταν σταθερότατος εμπνέοντας εμπιστοσύνη.

Ο τελικός πάντως δεν διεκδίκησε δάφνες ποιότητας,ωστόσο περίσσευε το πάθος,το πείσμα και η δίψα των παικτών για τη κατάκτηση του τροπαίου. Οι δυο ομάδες είχαν από ένα ημίχρονο,ενώ στη παράταση η ένωση θα μπορούσε να τελειώσει το παιχνίδι,αν στο 114 Νικολαϊδης,Κοπιτσής και Κωστένογλου από θέση βολής κατάφερναν να μη χάσουν την ευκαιρία του αγώνα.Οι παίκτες του Ραβούση πάντως έδειχναν να υποτιμούν τους αντιπάλους τους,αφού τρεις ημέρες πριν είχαν επικρατήσει άνετα 3-0 στο μεταξύ τους ντέρμπι για τον αγώνα πρωταθλήματος.

Η ΑΕΚ σήκωσε την κούπα μέσα στον Πειραιά και η σύνθεση του Πέτρου Ραβούση ήταν, Ατματσίδης, Μπορμπόκης, Κασάπης, Μανωλάς, Κωστένογλου, Μαχαιρίδης, Κετσπάγια, Σαβέβσκι, Μπατίστα (98 Μαρτσέλο, 120 Ντόμπος) Κωστής (81 Κοπιτσής), Νικολαϊδης.

Πάρης Αρωνιάδης

Continue Reading
Advertisement