ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΔΩ e-mail: aeklivegr@gmail.com

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

“Πόρτα” και στη Γερμανία για Τζανετόπουλο η ΑΕΚ!

Published

on

Η ανανέωση του συμβολαίου του Άνταμ Τζανετόπουλου με την ΑΕΚ ήταν μια εξέλιξη που χαροποίησε άπαντες στην ομάδα. Ο νεαρός άσος έχει δείξει αρκετά… ψήγματα του ταλέντου του και για αυτό από εδώ και στο εξής θα πάρει ευκαιρίες για να καθιερωθεί στην ομάδα.

cats

Η διοίκηση πάντως λίγες μέρες πριν υπογραφεί το νέο συμβόλαιο του παίκτη, αρνήθηκε πρόταση από τη Γερμανική Στουτγκάρδη, η οποία είχε ζητήσει το Τζανετόπουλο δανεικό με οψιόν αγοράς το καλοκαίρι.

Στην ΑΕΚ ποτέ δεν έκρυψαν πως υπολογίζουν στον παίκτη, αλλά ήταν εξοργισμένοι με το μάνατζέρ του Βασίλη Τσιάρτα, ο οποίος έκανε την υπόθεση σίριαλ. Τώρα μένει να επιστρέψει ο νεαρός στην εντεκάδα και να αποδείξει πως πράγματα πρόκειται για εξαιρετικό ποδοσφαιριστή.

Μεγαλωμένος σε χρόνια που το να είσαι ΑΕΚ δεν είναι και το πιο συνηθισμένο πράγμα στον κόσμο. Άλλωστε γεννημένος το 1990 το πρώτο πρωτάθλημα που είδα από την ποδοσφαιρική ΑΕΚ ήταν το 2018. Χρόνια συνήθως αποτυχημένα, μίζερα αλλά με πολύ συναίσθημα και πάθος. Ένα πάθος που ολοένα και μεγαλώνει όπως το μεγαλείο της... Δεν είμαστε ΑΕΚ για τα εύκολα. Κάθε μέρα δίπλα της είναι και ένας άνισος αγώνας μεταξύ λύπης και χαράς. Και πολλή πολλή αγάπη.

Continue Reading
Advertisement