ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΔΩ e-mail: aeklivegr@gmail.com

NON AEK

Στις 21:30 η πρώτη ασφαλής εκτίμηση

Published

on

Χωρίς σημαντικά προβλήματα ολοκληρώθηκε στις 19:00 η εκλογική διαδικασία. Οι κάλπες έκλεισαν και ξεκινά η καταμέτρηση των ψήφων.

eklogestssam_398750553

Στις 21:30 το βράδυ, δυόμιση ώρες αφότου κλείσουν οι κάλπες αναμένεται η πρώτη ασφαλής εκτίμηση για τα ποσοστά που θα λάβουν τα κόμματα, τα οποία κατατάσσονται στις πρώτες θέσεις.

Στην ιδιαίτερη πατρίδα του, τα Ιωάννινα, ψήφισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας, στην Πύλο ψήφισε ο Αντώνης Σαμαράς, ενώ ο Αλέξης Τσίπρας άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα στην Κυψέλη, παρουσία εκατοντάδων δημοσιογράφων. Ο Ευάγγελος Βενιζέλος ψήφισε στο εκλογικό τμήμα Αμπελοκήπων Θεσσαλονίκης, ο Πάνος Καμμένος άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα στη Νίσυρο, ενώ ο Γιώργος Παπανδρέου σε σχολείο της Νέας Ερυθραίας. Ο Δημήτρης Κουτσούμπας ψήφισε στο 4ο Λύκειο Καλλιθέας, ενώ ο Σταύρος Θεοδωράκης στα Χανιά. Φώτης Κουβέλης και Νίκος Χρυσόγελος άσκησαν το εκλογικό τους δικαίωμα στο Περιστέρι. Στη Θεσσαλονίκη ψήφισε ο Κώστας Καραμανλής.

«Ελπίζω ο ελληνικός λαός με τη μακρά του πείρα να επιλέξει τους καταλληλότερους. Τα χρόνια που έρχονται θα είναι χρόνια με προβλήματα. Πρέπει να υπάρχει ομόθυμη αντιμετώπιση αυτών των προβλημάτων και ψυχραιμία για να αντιμετωπίσουμε την οποιαδήποτε κατάσταση» είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κατά την έξοδό του από το νηπιαγωγείο στο οποίο άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα.

Ο Αλέξης Τσίπρας είπε ότι ο ελληνικός λαός καλείται να ολοκληρώσει το βήμα για την επιστροφή της ελπίδας.

Ο Αντώνης Σαμαράς τόνισε ότι οι εκλογές «είναι καθοριστικές για το μέλλον μας και το μέλλον των παιδιών μας».

ΠΗΓΗ: in.gr

Continue Reading
Advertisement