ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΔΩ e-mail: aeklivegr@gmail.com

AEK LIVE RADIO

Τα τρικ φοροκλοπής ευγενικών χρηματοδοτών…

Διαβάστε τι αποκάλυψε η εκπομπή “Tα Κουρέλια τραγουδάνε ακόμα” του AEK LIVE RADIO

Published

on

content_euroΑποκαλύπτουμε τα τρικ φοροκλοπής των ευγενικών χρηματοδοτών του Ελληνικού ποδοσφαίρου!

Το ελληνικό κράτος των μεγάλων αφεντικών που από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου προσπαθεί να πατάξει την φοροδιαφυγή, την ίδια ώρα που με νόμους απαλλάσσει από φόρους τους μεγαλοεφοπλιστές και άλλους μεγαλοκαρχαρίες! Το ελληνικό κράτος που ετοιμάζεται στο βωμό της εισροής εσόδων να κατάσχει ακόμα και τα σπίτια ελληνικών οικογενειών, είναι το ίδιο κράτος που αποφάσισε να διαλύσει τη Γ’ Εθνική και να τη μετατρέψει σε ερασιτεχνική γιατί αυτό εξυπηρετούσε τα αφεντικά της βιομηχανίας του ελληνικού ποδοσφαίρου. Για διάφορους λόγους. Τα χρήματα των ποδοσφαιριστών για παράδειγμα, πληρώνονται με ιδιωτικά συμφωνητικά, φόρος δεν αποδίδεται πουθενά. Όπως καταλαβαίνετε οι συνθήκες είναι ιδανικές για την κυκλοφορία μαύρου χρήματος. Ακόμα, οι ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές δεν ασφαλίζονται, άρα έχουμε διαφυγόντα έσοδα και για το ΙΚΑ, οι ομάδες δεν έχουν καν την υποχρέωση να καταβάλουν ΦΠΑ, οπότε αν κάποια ομάδα καταφέρει να διαθέσει έναν μεγάλο αριθμό εισιτηρίων διαρκείας το ποσό που θα μπει στα ταμεία είναι αφορολόγητο.

Όχι ότι σε επίπεδο Σούπερ Λίγκας δεν έχουμε περιπτώσεις φοροκλοπής. Κάθε άλλο. Εκεί έχει γίνει μόδα η λύση συμβολαίων και η ταυτόχρονη υπογραφή νέων με μικρότερα, ακόμα και με μηδενικά ποσά. Αυτό γίνεται για γλιτώσει η προεδράρα την εφορεία που φθάνει το 45%. Το παιχνιδάκι αυτό το γνωρίζουν άπαντες, αλλά σιγά τώρα μην τα βάλουμε με τους αιμοδότες του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Kourelia Report

Με ρίζα από την Πόλη και παππού αθλητή της πρώτης ομάδας βόλεϊ της ΑΕΚ δεν θα μπορούσα παρά να είμαι παράφορα ερωτευμένος μαζί της

Continue Reading
Advertisement