ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Τα χώνουν στην Περιφέρεια επειδή πλήρωσε για το Εθνική Αστέγων-ΑΕΚ

Μεγάλος θόρυβος έχει δημιουργηθεί τις τελευταίες ώρες στο διαδίκτυο με κάποια στοιχεία που βρήκαν το φως της δημοσιότητας απ’την ιστοσελίδα της Διαύγειας (diavgeia.gov.gr).
Τα στοιχεία δείχνουν, ότι τα έξοδα για το φιλικό της ΑΕΚ με την Εθνική Αστέγων πληρώθηκαν απ’την Περιφέρεια Αττικής. 9.840 ευρώ καταβλήθηκαν για έξοδα που αφορούν τη συντήρηση του χλοοτάπητα, τις υπηρεσίες ασφαλείας/φύλαξης (συμπεριλαμβανομένης της αστικής και επαγγελματικής ευθύνης) και το καθαρισμού του γηπέδου και 3.075 ευρώ για την κάλυψη των λειτουργικών εξόδων του σταδίου (φωτισμός εσωτερικών-εξωτερικών χώρων, κλιµατισµός αποδυτηρίων, αίθουσας τύπου, σαλονιού vip/νερό και boiler). Συνολο 13.000 Ευρώ.
Όλα αυτά λοιπόν καλύφθηκαν απ’την Περιφέρεια Αττικής, αφού με δικιά της πρωτοβουλία έγινε το ματς.
Ο θόρυβος προέκυψε απ’το γεγονός, ότι η Περιφέρεια θα μπορούσε να δώσει απευθείας αυτά τα χρήματα σε άστεγους, απ’το να τα δαπανήσει σε ένα φιλικό αγώνα.
Φυσικά όταν μυρίσανε το θέμα Μέσα αντίπαλων ομάδων άρχισαν το κράξιμο, προκειμένου να χρεώσουν την ΑΕΚ για αυτά τα έξοδα.
Καλό θα ήταν βέβαια, η ΑΕΚ να απαντήσει γιατί αυτός ο θόρυβος που έχει δημιουργηθεί είναι χτύπημα κάτω απ’τη ζώνη… Είναι ξεκάθαρο, ότι αυτά τα λεφτά δεν τα πήρε η Ένωση στα ταμεία της. Αλλά ήταν για λειτουργικά έξοδα της αναμέτρησης.