ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΔΩ e-mail: aeklivegr@gmail.com

ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ

Χαστούκι από τον Οδυσσέα στο 93′

Published

on

Σε μία αναμέτρηση που σημαδεύτηκε από την τραμπούκικη επίθεση 50 χούλιγκανς στην κερκίδα του Δ.Γ. Μοσχάτου όπου υπήρχαν φίλαθλοι της ομάδας μας, η ΑΕΚ αναδείχθηκε ισόπαλη (1-1) με τον Οδυσσέα Μοσχάτου, στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής της Α’ Εθνικής Κατηγορίας Ποδοσφαίρου Γυναικών. Η «Ένωση» κυνήγησε το γκολ χωρίς επιτυχία στο πρώτο μέρος, άνοιξε το σκορ στο 78′, ωστόσο δέχθηκε την ισοφάριση στις καθυστερήσεις, χάνοντας 2 βαθμούς στην πορεία της στο Πρωτάθλημα.

Η ΑΕΚ ήταν ανώτερη σε ολόκληρο το παιχνίδι, ήταν επιθετική, έχασε δύο τετ α τετ και δύο δοκάρια, ώσπου να βρει το γκολ στο 78’ με μαγικό σουτ της Τζουτζουράκη. Ο Οδυσσέας στο φινάλε βρήκε το γκολ, ισοφαρίζοντας σε 1-1, που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Οι «κιτρινόμαυρες» επικεντρώνονται στον 2ο Προημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, που θα διεξαχθεί την Τετάρτη (04/02, 15:00), με αντίπαλο τον ΝΠΣ Βόλο (η ΑΕΚ είχε επικρατήσει στο πρώτο παιχνίδι με 3-2).

Οδυσσέας Μοσχάτου – ΑΕΚ 1-1
Σκόρερ
: Τζουτζουράκη.
ΑΕΚ (Θαλής Θεοδωρίδης): Γιαννακούλη, Χιλ, Καπνίση, Στεφάτου (Ποπαντίνοβα), Σαΐχ, Τζουτζουράκη, Χαμαλίδου (Λάρσον), Βιολάρη, Βίβιε-Χάνεϊ, Κόγγουλη (Γεωργίου), Χατζηνικολάου (Στίβελμανς).

Continue Reading
Advertisement