ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΔΩ e-mail: aeklivegr@gmail.com

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Prova Generale το φιλικό με την ΑΕΚ για την “Σεβίγια”

Avatar photo

Published

on

Η Σεβίλλη κατέκτησε για δεύτερη σερί χρονιά το Europa League, φτάνοντας σύνολο τα 4 και είναι πλέον πολυνίκης του θεσμού, έτσι το καλοκαίρι θα διεκδικήσει έναν ακόμα Ευρωπαικό τίτλο το Super Cup απέναντι στην “Μπάρτσα”..
espana_Sevilla_verano_15
Ο αγώνας είναι προγραμματισμένος για τις 11 Αυγούστου στην Τιφλίδα της Γεωργίας, τρεις ημέρες μετά το φιλικό με την ΑΕΚ στο Ολυμπιακό Στάδιο. Και θα αποτελέσει το πρώτο επίσημο παιχνίδι και για τις δυο ομάδες.

Το μεγάλο αυτο φιλικό θα κοστήσει στην ΠΑΕ 200.000 euro συν τα έξοδα δοιαμονής..

Ωστόσο και πριν έρθει στην Αθήνα η αποστολή της Σεβίλλης θα δώσει φιλικά επί βρετανικού εδάφους, καθώς την 1η Αυγούστου θα αντιμετωπίσει την Γουότφορντ και μία ημέρα μετά την Μπράιτον.

Η προετοιμασία της ομάδας της Ανδαλουσίας θα ξεκινήσει την ίδια ημέρα με αυτήν την ΑΕΚ, την 6η Ιουλίου.

Γιώργος Μπέκτας

Continue Reading
Advertisement